Ankara’da memur olan sevglilisi Levent Bey ile sessiz sedasız evlenen ünlü oyuncunun nikah paylaşımı sosyal medyada büyük beğeni topladı.  

Söylemezsem Olmaz'dan Uğur Kotan'ın 'Düğün olacak mı?' sorusuna; 'Çocuğumu kucağıma alayım Eylül Ekim gibi hep beraber göbek atacağız' yanıtı verdi.

Çift balayı düşünmediklerini detoks kampına gideceklerini söyledi.

Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde nikâh masasına oturan Vuslateri, Instagram hesabından sevgilisiyle ilk karesini de yayımladı.

"DOSTU DÜŞMANI GÖRDÜK ÇOK ŞÜKÜR"

Doğum öncesi nikah masasına oturan Vuslateri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımına şu notu düştü:

"Memlekette büyük bir sorundu bu biliyorsunuz. Herkes için değil elbet. Onlar tüm süreci benimle yaşayan canım ciğerlerim.. Dostu, düşmanı gördüğümüz çok şükür bir kıymetli sürecin daha sonuna geldik.

Başka gündemi olamayan herkes için biraz yaralara su serptiyse ne mutlu... En çok kadınların, sakın karıştırılmasın kadınların linç yağmuruna tuttuğu şu merama şifa olabildiysem ne mutlu.

Hayat Bilgisi'nin Didem'i Yeliz Doğramacılar yıllara meydan okuyor Hayat Bilgisi'nin Didem'i Yeliz Doğramacılar yıllara meydan okuyor

Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Ben zar zor yürüyerek karnım burnumda bir şekilde bu işi de halettik. Parti bitti yani...Sessizce dağılabiliriz."

Kaynak: Medyatava