Show TV ekranlarının sevilen dizisi Bahar’a yeni bir oyuncu katılıyor. İlk bölümden itibaren, seyirciyi ekrana kilitleyen diziye katılacak oyuncu belli oldu.

Show TV'nin sevilen yapımı Bahar dizisine Rüzgar karakteri ile katılacak olan Deniz Sarıkaş izleyiciyi heyecanlandırdı.

Manisa'ya Ait Türküler ve Hikayeleri: Şehzadeler Şehri'nin Yöresel Türküleri Ne Anlama Geliyor? Manisa'ya Ait Türküler ve Hikayeleri: Şehzadeler Şehri'nin Yöresel Türküleri Ne Anlama Geliyor?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre, Deniz Sarıkaş'ın diziye katılması ile birlikte Umay ve Parla karakterlerinden biri ile partner olacak.

Deniz Sarıkaş Kimdir?

2000 yılında İstanbul'da doğan Deniz Sarıkaş, Müjdat Gezen Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü mezunu olarak oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Oyunculuk yeteneklerinin yanı sıra gitar çalma, vokal, fitness, yüzme, dans ve basketbol gibi farklı alanlarda da yetenek sahibi olan Sarıkaş, çok yönlü bir sanatçı olarak öne çıkmaktadır.

2022 yılında "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" adlı dizide oyunculuk kariyerine başlayan Sarıkaş, bu deneyimiyle izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Ardından 2023 yılında "Kirli Sepeti" adlı dizide rol alarak kariyerine hızla devam etmiştir.

Deniz Sarıkaş’ın Oynadığı diziler

  • Kirli Sepeti
  • Gelsin Hayat Bildiği Gibi

Kaynak: Haber Merkezi