Son günlerde sosyal medyanın gündeminde Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un eşi ve cinsiyeti yer alıyor. Çiftin arasında yaş farkı ve tanışma hikayesi de oldukça merak ediliyor. Peki, Macron’un eşi kimdir?

Brigitte Macron kimdir başta olmak üzere hakkında tüm merak edilenleri sizin için araştırdık. Detaylar ilerleyen satırlarda…

Brigitte Macron Kimdir?

Emmanuel Macron’un eşinin tam adı Brigitte Marie-Claude Trogneux’tur. Fransız bir eğitimci olan Brigitte Macron günümüzde siyasetle ilgilenmektedir. Aynı zamanda birçok sosyal projeye destek vermekte ve eğitim hususunda aktif bir rol üstlenmektedir.

1974 yılında bankacı Andre Louis Auziere evlenen Brigitte Macron’un bu evlilikten üç çocuğu ve yedi torunu bulunmaktadır. 2007 yılından bu yana Emmanuel Macron ile mutlu bir evlilik sürdürmektedir.

Brigitte Macron Kimdir 7

Brigitte Macron Kaç Yaşında? Nereli?

Emmanuel Macron’un eşinin kaç yaşında olduğu çokça merak edilmektedir. Brigitte Macron 13 Nisan 1953 yılında doğmuş olup, günümüz itibarıyla 71 yaşındadır. Fransız kökenli Brigitte Macron Amiens’te dünyaya gelmiştir.

Brigitte Macron Kimdir 6

Brigitte Macron Emmanuel Macron Nasıl Tanıştı?

Macron’un eşi kimdir sorusunun yanında çiftin nasıl tanıştığı da merak ediliyor. Emmanuel Macron ve eşinin tanışma hikayesi Macron’un lise yıllarına dayanıyor. Emmanuel Macron henüz 15 yaşında bir öğrenciyken, Brigitte Macron’un onun drama dersi öğretmeni olduğu biliniyor.

Fransa’da bir Katolik Okulu’nda tanışan çiftin uzun yıllar öğrenci-öğretmen ilişkisi sürdürdüğü söyleniyor. Hatta Brigitte Trogneux’un kızı ve Emmanuel Macron’un sınıf arkadaşı olduğu da iddialar arasında yer alıyor.

Brigitte Macron Kimdir 2

Brigitte ve Emmanuel Macron arasındaki ilişki ortaya çıktığında Macron’un ailesinin karşı çıktığı biliniyor. Hatta Macron’u Paris’te bir yatılı okula gönderdikleri söyleniyor.

Ancak ilerleyen zamanlarda Brigitte Macron o dönemki eşi Andre Louis Auziere’den boşanıyor. Birbirinden ayrılamayan Emmanuel ve Brigitte Macron çifti 2007 yılında nikah masasına oturuyor.

Macron’un Eşi Kaç Yaş Büyük?

Macron ve eşi yaş farkıyla sık sık gündeme geliyor. Peki, Macron’un eşi kimdir ve çiftin yaş farkı kaçtır?

Emmanuel Macron ve eşi Brigitte Macron arasında 25 yaş fark bulunuyor. Tanıştıkları dönemde Brigitte Macron’un 40, Emmanuel Macron’un ise 15 yaşında olduğu biliniyor.

Brigitte Macron’un yaş farkı konusunda yaptığı açıklamalar şu şekildedir:

“İlişkimizin ilk yıllarında hep kaygılanıyordum. Kafam çok karışıktı. Beni kendi yaşında birisiyle birlikte olarak terk etmesinden korkuyordum. Emmanuel eğitim için Paris’e gittiği zaman onun kendi akranı birisiyle aşk yaşayacağını düşündüm. Fakat bu hiçbir zaman yaşanmadı.”

Emmanuel Macron’un ise yaş farkıyla ilgili yaptığı açıklama aşağıdaki gibidir:

Muş semalarında insanı andıran bir cisim görüntülendi Muş semalarında insanı andıran bir cisim görüntülendi

“Aşık olduğunuzda seçim sizin değildir. Aşkın temel prensibi her şeyi mümkün kılmasıdır. Aşık olacağınız kişinin sizinle aynı yaşta olacağı yazılı bir kural değildir. Bu sizden çok daha güçlü ve sizi aşan bir duygu.”

Brigitte Macron Kimdir 3

Brigitte Macron Erkek Mi Doğdu?

Sosyal medyada Emmanuel Macron’un eşinin cinsiyetine dair birçok iddia dolanıyor. Söylentiler arasında Brigitte Macron’un erkek olarak doğduğu ve gerçek adının Jean-Michel Trogneux olduğu yer alıyor.

Brigitte Macron’un trans birey olduğuna dair birçok komplo teorisi bulunuyor. Emmanuel Macron ve eşi Brigitte Macron’un ise tüm bu iddiaları reddettiği biliniyor.

Bu iddialar Emmanuel Macron’un çocuğu var mı sorusunu da beraberinde getiriyor. Macron çiftinin bir çocuğu bulunmuyor.

Emmanuel Macron Kimdir?

Macron’un eşi kimdir sorusunu yanıtladıktan sonra Emmanuel Macron’un siyasi kariyerinden söz edelim… Emmanuel Macron Fransa’nın şu anki cumhurbaşkanıdır. Tam adı Jean-Michel Frédéric Macron olan genç cumhurbaşkanı 21 Aralık 1977’de Fransa’nın Amiens şehrinde dünyaya gelmiştir.

Siyasi kariyerine François Hollande hükümetinde Ekonomi Bakanı olarak başlamıştır. Daha sonra kendi partisi En Marche!’yi kurmuştur. 2017 yılında cumhurbaşkanlığı seçimleri kazanarak Fransa’nın en genç cumhurbaşkanı olmuştur.

Muhabir: Özkan Çelik