Son günlerde Romantik Hırsız adlı yeni filmiyle gündemden düşmeyen Esra Bilgiç kimdir? İşte detaylar...

Esra Bilgiç Kimdir?

Son dönemlerde sosyal medyanın gündeminden düşmeyen ünlü isimlerden biri de Esra Bilgiç’tir. Esra Bilgiç daha sektöre yeni adım atmış, ancak adından sıklıkla söz ettiren Türk bir oyuncudur. Başrolünde Engin Altan Düzyatan’ın olduğu Diriliş Ertuğrul adlı televizyon dizisiyle kariyerine başlamıştır. Esra Bilgiç bu dizideki başarısından sonra ise, kariyerinde ilerlemeye başlamış ve birçok yapımda yer almıştır.  

Özellikle güzelliğiyle sosyal medyanın diline dolanan Esra Bilgiç boy kilo olarak da oldukça fit durmaktadır. Bu sebeple ünlü oyuncunun boyu ve kilosu, hayranları tarafından sıkça merak edilmektedir. Esra Bilgiç’in boyu 177 cm ve kilosu 50 kg’dir.

Sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanan Esra Bilgiç Instagram kullanıcı adı @esbilgic’tir. Ünlü oyununun 7.4 milyon takipçisi bulunmaktadır.

Esra Bilgic Kimdir 5

Esra Bilgiç Kaç Yaşında? Nereli?

Esra Bilgiç 14 Ekim 1992 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Günümüz itibarıyla 31 yaşında bir Terazi burcu kadınıdır.

Aslen Ankaralı olan genç oyuncu, yükseköğreniminin ardından kariyeri için İstanbul’a yerleşmiştir.

Esra Bilgic Kimdir 3

Esra Bilgiç Kariyeri

Esra Bilgiç kimdir merak eden hayranları için kariyeri ile devam edelim...

Yükseköğrenimine Bilkent Üniversitesi’nde başlayan Esra Bilgiç, uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olmuştur.

Üniversitenin ardından İstanbul’a gelmiş ve 2014 yılında oyunculuğa adım atmıştır. Yer aldığı ilk dizi olan ‘Diriliş Ertuğrul’ ile, Engin Altan Düzyatan ve Hülya Darcan gibi ünlü isimlerle birlikte oyunculuğa başlamıştır.

2018 ve 2019 yılları arasında Esra Bilgiç, oyunculuk alanında kendini geliştirmek için adımlar atmıştır. Bu yıllarda Royal Academy of Dramatic Arts London’ da oyunculuk ve drama eğitimi almıştır.

Esra Bilgiç bu eğitiminin ardından ise, çeşitli sinema ve televizyon yapımlarında yer almaya devam etmiştir.

Peki, halen üniversite eğitimine devam eden Esra Bilgiç ne okuyor? Eğitimine oldukça önem veren başarılı oyuncu, günümüzde Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okumaktadır.

Esra Bilgic Kimdir 2

Esra Bilgiç Dizi ve Filmleri

Esra Bilgiç kimdir, hangi dizi ve filmlerde oynamıştır sorusu da hayranları tarafından sıkça merak edilen konular arasındadır.

Diriliş Ertuğrul adlı televizyon dizisi ile tanınan Esra Bilgiç birçok dizide başrol olarak yer almıştır.

Esra Bilgiç’in oynadığı diziler kronolojik olarak şu şekildedir:

  • 2014 - Diriliş Ertuğrul (Halime Sultan)
  • 2018 - Bir Umut Yeter (Derya Akar)
  • 2020- Ramo (Sibel)
  • 2021 - Kanunsuz Topraklar (Gülfem)

Bunların dışında Esra Bilgiç, yakında dijital platformlarda yer alacak olan Ata Demirer imzalı ‘Bir İhtimal Daha Var’ adlı dizide de yer alacaktır. Yine yakın zamanda yayınlanacak olan internet dizisi, ‘Zamanın Kapıları’ adlı dizide de rol alacağı bilinmektedir.

Esra Bilgiç hangi filmlerde yer aldı sorusunun cevabı ise aşağıdaki gibidir:

  • 2022 - Adanış: Kutsal Kavga
  • 2023 - Atatürk
  • 2024 - Romantik Hırsız

Romantik Hirsiz Esra Bilgic

Cem Özkök Kimdir? Kaç Yaşında? "Foşur Foşur" Lakaplı Fenomen Ne İş Yapıyor? Cem Özkök Kimdir? Kaç Yaşında? "Foşur Foşur" Lakaplı Fenomen Ne İş Yapıyor?

Romantik Hırsız Konusu Nedir?

Romantik Hırsız adlı yeni Netflix filminin başrollerini Esra Bilgiç ve Birkan Sokullu paylaşıyor. Romantik Hırsız filmi Alin adlı polis memurunun peşine düştüğü hırsızla romantik macerasını konu ediniyor.

Esra Bilgiç Evli Mi?

Esra bilgiç kimdir sorusunun yanında başarılı oyuncunun özel hayatı da merak konusudur. 2014 yılında ünlü futbolcu Gökhan Töre ile birlikte olan Esra Bilgiç sevgilisi ile 2017 yılında evlenmiştir. Ancak Esra Bilgiç eşi Gökhan Töre ile 2019 yılında boşanmıştır.

Buna bağlı olarak hayranlarının aklında bir soru daha belirmiştir: Gökhan Töre Esra Bilgiç neden ayrıldı? Mahkemeye sunulan boşanma gerekçesinin şiddetli geçimsizlik olduğu bilinmektedir.

Boşanmanın ardından Esra Bilgiç Uğur Güneş ile birlikte anılmaya başlamıştır. Ancak ünlü çiftin birlikteliği konusunda, kendilerinden bir açıklama gelmemiştir. Günümüz itibarıyla ise Esra Bilgiç’in sevgilisi olmadığı bilinmektedir.

Esra Bilgic Kimdir 1

Gökhan Töre Kimdir?    

Gökhan Töre, ‘Beşiktaş ve Adana Demirspor’ gibi spor kulüplerinde forma giymiş başarılı bir Türk futbolcudur. Bunun yanı sıra Gökhan Töre, Türk milli takımda oynayan futbolcularımız arasında yer almaktadır.

Muhabir: Özkan Çelik