İkinci sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) ve Aslı Tuna (Miray Daner) arasındaki savaşa beklenmedik bir yön veren dizi, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatmıştı.

İkinci sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) ve Aslı Tuna (Miray Daner) arasındaki savaşa beklenmedik bir yön veren dizi, son sezonuyla geri geliyor.

Son sezonunun heyecanını arttıran ilk fragman, dizi tutkunları tarafından büyük ilgi gördü. Tahtın sahibi konusundaki ani değişim, tüm dengeleri bozarken yeni ittifakların kurulmasına yol açacak gibi görünüyor. "Ormanın, aslan ve kuş arasındaki değişmez sanılan kanunları" bir kez daha altüst olurken, farklı kuşaklar arasındaki çatışmalar ve zirvede kalma mücadelesi, final sezonunda da heyecanını koruyacak.

TARİH VERİLDİ

Kameraların karşısına bu defa başka bir tanıdık yüz yerleşirken, önceki ittifaklar bozuluyor, yeni ilişkiler kuruluyor ve habercilik dünyasında kartlar bir kez daha yeniden dağıtılıyor.

Netflix, 11 Nisan’da izleyiciyle buluşacak üçüncü ve final sezonundan ilk klibi yayınladı.

Spil Dağı Manyetik Alanı Nedir? Uçak Geçmiyor Mu? Spil Dağı’nın Özellikleri Spil Dağı Manyetik Alanı Nedir? Uçak Geçmiyor Mu? Spil Dağı’nın Özellikleri

Kaynak: Haber merkezi