Şehzadeler Belediyesi, Cumhuriyetin 101. yılını kutlamak için düzenlediği Cumhuriyet Senfoni Konseri ile Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

İyonya Filarmoni Orkestrası’nın Şef Gökmen Fahlioğulları yönetimindeki performansına soprano Filiz Güneş ve bas Teyfik Rodos da eşlik ederek geceye renk kattı. Etkinlik, yoğun bir katılım eşliğinde coşku dolu anlara sahne olurken; sanatçıların başarılı performansları geceyi adeta bir müzik şölenine dönüştürdü.

Şehzadeler’de Cumhuriyet Coşkusu

Cumhuriyet Senfoni Konseri'nde yaptığı konuşmada Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık değerlerine duyduğu bağlılığı vurgularken, geçtiğimiz hafta TUSAŞ tesislerine düzenlenen saldırıya dikkat çekerek teröre karşı dayanışmanın önemine değindi. Başkan Durbay, terör saldırılarının temel amacının halkı bölmek ve toplumsal dayanışmayı zayıflatmak olduğunu ifade ederek, “Cumhuriyetimizin 101. kuruluş yıl dönümünde ve daha sonraki kuruluş yıl dönümlerinde düşmana inat her zaman her koşulda bir araya gelecek, birlik ve dayanışma içinde olduğumuzu tüm dünyaya haykırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Durbay açıklamasına şu ifadelerle devam etti:

“Cumhuriyetimize sahip çıkmak ve onu korumak için, tüm saldırılara karşı birlik ve dayanışma içinde olmayı bu akşam olduğu gibi bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin sağladığı fırsatlar sayesinde kentinde seçilmiş bir kadın belediye başkanı olmanın gururuyla hepinizi selamlıyor, Ulu Önderimiz ve Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bağımsızlık mücadelesi vermiş tüm kahramanlarımızı saygı, minnet ve özlemle anıyorum."

Avrupa bu hastalıkla çalkalanıyor… Türkiye’ye giriş yaptı mı? Avrupa bu hastalıkla çalkalanıyor… Türkiye’ye giriş yaptı mı?

Başkan Durbay'a Sürpriz Kutlama

Gecede bir de Başkan Durbay için sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. Başkan Durbay 37. yaş kutlamasını pastayı üfleyerek vatandaşlar ile birlikte yaptı. Duygusal anlar yaşayan Başkan Durbay konser sonunda şef Gökmen Fahlioğulları, soprano Filiz Güneş ve bas Teyfik Rodos nezlinde tüm orkestrayı performansları için tebrik ederek çiçek takdim etti. 

Kaynak: Haber Merkezi