Anime severleri ekranları kitleyen Solo Leveling son yılların en çok konuşulan manga serilerinden biri oldu. Takipçiler her hafta yeni bölümleri büyük bir heyecanla bekliyor. Peki, Solo Leveling 11. Bölüm ne zaman çıkacak?

Solo Leveling yeni bölüm yayın tarihi ve seri hakkında merak edilenleri derledik. İşte detaylar…

Solo Leveling 11. Bölüm Yayın Tarihi Ne Zaman?

Solo Leveling 11. bölüm ne zaman çıkacak sorusunun yanıtı şu şekilde:

  • Solo Leveling 11. bölüm 23 Mart 2024 tarihinde yayınlanacak. Gece yarısı Japonya’da yayına girecek olan bölüm Türkiye’de sabah erken saatlerde izlenebilecek.

Solo Leveling 11 Bolum Ne Zaman

Solo Leveling 11. Bölüm Detayları

Solo Leveling 11. bölümde izleyicileri Sung Jin Woo’nun yolculuğunda karşısına çıkacak yeni zorluklar ve aksiyonlar bekliyor. Tahminlere göre Solo Leveling 11. bölümde Jin Woo’nun yenildiğinde yeniden doğan şövalyelerle savaşına yer verilecek.

Aynı isimli manganın 38, 39 ve 40. bölümlerini kapsayacağı düşünülen yeni bölümde Komutan Igris’in de tanıtılacağı öngörülüyor.

Solo Leveling 10. Bölümde Neler Oldu?

Solo Leveling 10. Bölüm Jin Woo ve Joohee’nin parkta yürüyüş yapmasıyla başladı. Joohe avcılığı bırakıp ailesinin yanına dönmek istediğinden söz etti. Joohee, Jin Woo’dan aldığı kristali geri verdi. Jin Woo, Hwang Donsoo’nun çift zindandan hayatta kalanları hedeflediğini öğrendi.

Jin Woo ve Jinho raid’ler yapmaya karar verdi. Lonca Lideri olmak için gereken raid sayısı tamamlamayı hedefleyen Jinho C-Rank kapıları satın aldı.

Han Song-Yi raid’lere katıldı. Jin Woo ve Jinho raid’leri başarıyla tamamladı. Jinho’nun fazla harcama yapması Beyaz Kaplan Loncası’nın dikkatini çekti.

Jin Woo Beyaz Kaplan Loncası’na C-Rank kapıları satmayı teklif etti. Ahn Sangmin bu teklifi kabul etti. Solo Leveling 10. bölüm Jin Woo’nun iş değişim görevini düşünmesiyle sona erdi.

Solo Leveling 11 Bolum Ne Zaman Cikacak 2

Solo Leveling Nereden İzlenir?

Solo Leveling 11. bölüm ne zaman çıkacak sorusunun yanında yayınlandığı platformlar da merak ediliyor. Solo Leveling yeni bölümleri yurt dışında Crunchyroll, Funimation, VRV, Netflix gibi platformlarda yayınlanıyor.

Yeni bölümler yayınlandıktan yaklaşık 5-6 saat sonra Türkiye’de izlenebiliyor. Dünya genelinde birçok kişi Solo Leveling dijital kitaplarını da okuyor. Bu kitaplar KakaoPage, Google Play Books ve Apple Books gibi platformlardan satın alınabiliyor.

Mayıs 2024 Burç Yorumları: Bu Ay Yıldızlar Hangi Haberleri Getiriyor? Mayıs 2024 Burç Yorumları: Bu Ay Yıldızlar Hangi Haberleri Getiriyor?

Solo Leveling Konusu

Solo Leveling, bir grup insanın gerçek dünya ve canavarlar dünyasını birbirine bağlayan gizemli bir kapıyı konu ediniyor. Bu kapının ortaya çıkmasının ardından insanlar “Avcı” olarak bilinen güçlü varlıklara dönüşmeye başlıyor. Sonrasında bu canavarlarla savaşmak için insanüstü yetenekler kazanıyorlar.

Solo Leveling ana karakteri Sung Jin Woo 20 yaşında genç bir avcı olarak karşımıza çıkıyor. Dünyanın en zayıfı olarak tanınan Jin Woo annesinin tıbbi faturalarını ödemek için canavar avlıyor. Ancak bir gün ölüm riskiyle karşı karşıya kalıyor.

Jin Woo bu tehlikeyi atlattıktan sonra gizemli bir ekran buluyor. Ekranda yer alan görevleri yerine getirmeye başlayan Jin Woo, dünyanın en güçlü avcılarından biri olabileceğini keşfediyor.

Muhabir: Özkan Çelik