Manisa’da planlanan elektrik kesintisi listesine ulaşarak tek tek derledik! 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü elektrik kesintisi yapılacak bazı ilçeler arasında Alaşehir, Şehzadeler ve Yunusemre bulunuyor.

Manisa Elektrik Kesintisi

Alaşehir, Şehzadeler ve Yunusemre elektrik kesintisi listesine göre bazı mahallelerde yapılacak Manisa elektrik kesintileri saat 09:00’dan başlayıp 15:00’a kadar sürecek. Muradiye, Karaoğlanlı, Tepeköy gibi mahalleleri etkileyecek olan elektrik kesintisi GDZ elektrik tarafından duyurulurken, hazırlıksız yakalanmamanız adına her gün olduğu gibi Manisa elektrik kesintisi listesini sizler için hazırlamaya devam ediyoruz!

10 Ağustos Cumartesi günü yapılacak elektrik kesintilerinden aynı şekilde Soma, Turgutlu, Salihli ilçelerindeki mahalleler de etkilenecek. Bu ilçelerin elektrik kesintisi listesine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Önerilen haber: 10 Ağustos 2024 Cumartesi Soma, Turgutlu, Salihli Elektrik Kesintisi

Somalı maden işçilerine ters kelepçe! Somalı maden işçilerine ters kelepçe!
  • 11 Ağustos Pazar günü yapılacak elektrik kesintileri ise akşam saatlerinde sitemize eklenecek!

Yunusemre Elektrik Kesintisi

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde sabah saatlerinden başlayacak olan elektrik kesintileri öğleden sonraya kadar devam edecek. En büyük mahallelerden biri olan Muradiye’nin de yer aldığı GDZ Elektrik’in listesine göre birçok sokak ve cadde bu kesintilerden etkilenecek. İşte saat saat hazırladığımız Yunusemre Elektrik Kesintisi Listesi…

Saat:

10:00 - 15:00

Kesinti Nedeni:

Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları

Etkilenecek Mahalleler:

Osmancalı (Osmancalı Yolu, 307, Büyüksümbüller), Ortaköy, Küçüksümbüller (Küçüksümbüller), Kışlaköy (Kışlaköy Köyü İç Yolu, Yaylaköy, Kışlaköy), Düzlen (Düzlen Arazi), Durasıllı (Durasıllı Köyü İç Yolu), Dazyurt (Dazyurt, Dazyurt İç Yolu), Büyüksümbüller (Büyüksümbüller), Otmanlar (Otmanlar Küme Evleri, Otmanlar, Otmanlar Köyü Yolu), Türkmen (Türkmen, Türkmen Köyü İç Yolu), Yaylaköy (Yaylaköy Köyü İç Yolu).

Saat:

9:00 - 15:00

Kesinti Nedeni:

Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları

Etkilenecek Mahalleler:

Muradiye (Cami, Şirin, Hürriyet, Yorğancı Sokak, Zorlu, Çalışkan, Çimen Sokak, İstasyon, Selanik, Çavuş, Camcı). Muradiye (Ödemiş Sokak, Vatan, Özdemir Sokak, Çimen Sokak, Zübeyde Hanım, Zorlu, Topbaş, Akgün, Molla Mesir, Karataş Sokak, Işıklar Sokak, Hürriyet, Halil Efe Sokak, Dede, 90, 88. Sokak, Işıklar). Evrenos (Manisa Caddesi, F. Çakmak Caddesi).

Şehzadeler Elektrik Kesintisi

Gediz Elektrik’ten edindiğimiz bilgilere göre Şehzadeler elektrik kesintisi öğle saatlerini kapsayacak şekilde bir mahallede cereyan edecek. İşte Şehzadeler elektrik kesintileri…

Saat:

11:00 - 16:00

Kesinti Nedeni:

Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları

Etkilenecek Mahalleler:

Karaoğlanlı (Mithatpaşa 1. Çıkmaz, Çelebi Sokak, Kurtuluş, Manisa, Dibek Sokak, Hükümet Sokak, Kasaba Caddesi, Kurtuluş 1. Çıkmaz, Kurtuluş 2. Çıkmaz, Kurtuluş Sokak, Manisa Sokak).

Alaşehir Elektrik Kesintisi

Manisa’nın Alaşehir ilçesine 6 saat sürecek elektrik kesintisi yine bir mahallede yapılacak. İşte GDZ elektrik Alaşehir elektrik kesintisi listesi…

Saat:

10:00 - 16:00

Kesinti Nedeni:

Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları

Etkilenecek Mahalleler:

Tepeköy (Tepeköy Sokak, Tepeköy Yolu, Tepeköy Köyü İç Yolu, Tepeköy Sokak). 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK