İstanbul Esenyurt’ta korkunç olay… Önce kız arkadaşını bıçaklayan 17 yaşındaki genç ardından kızın annesini öldürdü. Mahallede büyük panik yaratan olay sonrası polis ekipleri zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.
Olay, saat 19.30 sıralarında Süleymaniye Mahallesi’nde meydana geldi.
İddiaya göre, 17 yaşındaki H.E. isimli genç, sevgilisi M.N.G. (17) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.E., yanında taşıdığı bıçakla M.N.G.'yi yaraladı. Ardından olay yerine gelen sevgilisinin annesi Sevda G.’ye kafasına sert bir cisimle vurarak ağır şekilde yaraladı.
Olay Yerinde Can Verdi
Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, M.N.G.’ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra genç kızı ambulansla hastaneye kaldırdı.
Ancak annesi Sevda G.’nin aldığı darbeler sonucu olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Sevda G.’nin cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Şüpheli H.E. olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.