Olay, dün akşam saatlerinde Ertuğrul Mahallesi'ndeki dört yol ağzında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motokurye olarak çalışan A.A.'nın kullandığı motosiklet, 17 yaşındaki Serdar D.'nin idaresindeki motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki sürücü de motosikletlerinden düşerek yola savruldu.

Kazanın ardından olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralıları hızla Torbalı Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Ağır yaralanan 17 yaşındaki Serdar D., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer sürücü A.A.'nın ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Kaza Anı Kameralara Yansıdı

Çarpışma anı, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, iki motosikletin dört yol ağzında karşı karşıya geldiği ve sert bir çarpışma yaşandığı anlar görülüyor. Çarpışmanın ardından sürücülerin ve motosikletlerin yola savruldukları anlar da dikkat çekti.

İzmir'de şüpheli ölüm… Derede erkek cesedi bulundu! İzmir'de şüpheli ölüm… Derede erkek cesedi bulundu!

17 yaşındaki Serdar D.'nin cenazesi yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili başlattığı soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: İHA