Osmaniye'de 6 Eylül'den beri kayıp olan 17 yaşındaki Güneş'in ailesi, Esra Erol'un programına katılarak kızlarının Mehmet Saraç ve ailesi tarafından kaçırıldığını iddia etti. Saraç ailesinin, 3 kuma ve 15 çocukla çadırda yaşadığını öne süren aile, kızlarının zorla evlendirileceğinden endişe ediyor.

Baba Süleyman Saraç'ın, biri resmi nikahlı, ikisi dini nikahlı olmak üzere üç eşi ve 15 çocuğu olduğu öne sürüldü.

Pes dedirten olay! Yolcunun yakınları yanlış muavin ve şoförü sopalarla dövdü! Pes dedirten olay! Yolcunun yakınları yanlış muavin ve şoförü sopalarla dövdü!

Kumalar Canlı Yayına Katılarak İddiaları Reddetti

Canlı yayına katılan kumalar, toplu bir planla Güneş'i kaçırdıkları iddialarını reddetti. Mehmet'in biyolojik annesi Damla, Güneş'in 6 Eylül'de kendisini aradığını ve birlikte olduklarını söylediğini belirtti.

Güneş'in ailesi, Saraç ailesinin kendilerini evliliğe zorladığını ve kızlarının çocuk gelin yapılmasından endişe duyduklarını açıkladı. Ayrıca, Saraç ailesinin daha önce kendilerini "kan davası çıkmaması" için arayarak durumu yatıştırmaya çalıştığını belirttiler.

Aile Kızlarının Kurtarılması İçin Esra Erol’dan Yardım Bekliyor

Canlı yayına katılan kumalar, Güneş'in kendi rızasıyla Mehmet ile birlikte kaçtığını savunurken, Güneş'in ailesi ise kızlarının zorla tutulduğunu ve evlendirilmek istendiğini iddia ediyor.

Şu ana kadar Güneş ve Mehmet'ten haber alınamazken, aile kızlarının kurtarılması için yetkililerden ve Esra Erol’dan yardım bekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi