Son dönemde Manisa’da elektrik kesintileri vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Manisa elektrik kesintisi listesi ve GDZ Elektrik tarafından alınan veriler ile bölgenizde elektrik kesintisi yapılıp yapılmayacağını içeriğimizde bulabilirsiniz!

Buna göre Manisa’nın Yunusemre, Alaşehir, Şehzadeler, Soma, Ahmetli, Sarıgöl ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak.

Manisa Valisi Vahdettin Özkan Oldu | Vahdettin Özkan Kimdir? Manisa Valisi Vahdettin Özkan Oldu | Vahdettin Özkan Kimdir?

 

Manisa Elektrik Kesintisi - 2 Eylül 2024 Pazartesi

Manisa’da yapılacak elektrik kesintileri ile ilgili bilgileri sizler için günlük olarak derlemeye devam ediyoruz. Buna göre Manisa’da GDZ Elektrik tarafından yapılması planlanan elektrik kesintisi ile ilgili bilgileri ilçelere göre saatlik dilimler ile hazırladık! İşte Manisa elektrik kesintisi listesi…

 

Yunusemre Manisa Elektrik Kesintisi

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde GDZ Elektrik tarafından 2 Eylül Pazartesi günü sabah 09:00 ile öğleden sonra 15:00 saatleri arasında planlı elektrik kesintisi gerçekleştirilecek.

Saat:

9:00 - 15:00

Etkilenen Mahalleler:

Osmancalı (Osmancalı Yolu 307 Büyüksümbüller), Ortaköy, Küçüksümbüller, Kışlaköy (Kışlaköy Köyü İç Yolu), Düzlen, Durasıllı (Durasıllı Köyü İç Yolu), Dazyurt (Dazyurt İç Yolu), Büyüksümbüller, Otmanlar (Otmanlar Köyü Yolu), Türkmen (Türkmen Köyü İç Yolu), Yaylaköy (Yaylaköy Köyü İç Yolu)

Alaşehir Manisa Elektrik Kesintisi

Alaşehir'de GDZ Elektrik tarafından 2 Eylül Pazartesi günü sabah 10:00 ile öğleden sonra 16:00 saatleri arasında planlı elektrik kesintisi uygulanacak.

Saat:

10:00 - 16:00

Etkilenen Mahalleler:

Kavaklıdere (Kavaklıdere Köyü Yolu, İlim Sk., Zafer Sk. Yıldız Sk., Selanik Sk., Nergiz Sk., Kurtuluş Cad. Kavaklıdere Köyü İç Yolu, Karsıyaka Sk., Hazren Sk., 5 Eylül Sk.)

Şehzadeler Manisa Elektrik Kesintisi

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde GDZ Elektrik tarafından 2 Eylül Pazartesi günü sabah 09:00 ile öğleden sonra 15:00 saatleri arasında planlı bir elektrik kesintisi yaşanacak.

Saat:

9:00 - 15:00

Etkilenen Mahalleler:

Yeniköy (Manisa Akhisar Yolu)

Soma Manisa Elektrik Kesintisi

Soma ilçesinde GDZ Elektrik tarafından 2 Eylül Pazartesi günü sabah 09:00 ile öğleden sonra 15:00 saatleri arasında planlı elektrik kesintisi gerçekleştirilecek.

Saat:

9:00 - 15:00

Etkilenen Mahalleler:

Eğnez (Eğnez Köyü İç Yolu)

Ahmetli Manisa Elektrik Kesintisi

Ahmetli ilçesinde GDZ Elektrik tarafından 2 Eylül Pazartesi günü sabah 09:00 ile öğlen 12:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Saat:

9:00 - 12:00

Etkilenen Mahalleler:

Ulu Cami (Şen Sk. Hamam Sk., Akasya Sk., Ülkü Sk.,. Çetin Emeç Sk. Lale Sk. Kumpanya Sk. Karabiber Sk. Hisar Sk.)

Sarıgöl Manisa Elektrik Kesintisi

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde GDZ Elektrik tarafından 2 Eylül Pazartesi günü sabah 10:00 ile öğleden sonra 16:00 saatleri arasında planlı elektrik kesintisi yapılacak.

Saat:

10:00 - 16:00

Etkilenen Mahalleler:

Bağlıca (Alaşehir Eşme Yolu) 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK