Fenerbahçe’de transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-lacivertli takım, İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'de forma giyen Sırp orta saha oyuncusu Lazar Samardzic için teklif yaptı. 25 milyon euro bonservis bedeli istenen futbolcunun transferini bitirmek için Portekizli teknik direktör Jose Mourinho devreye girmeye hazırlanıyor.

Mourinho, telefonda görüşeceği Samardzic'i Fenerbahçe’ye gelmesi için ikna etmeye çalışacak. Transfer gerçekleşirse, Samardzic'in orta sahada Fred ile birlikte fark yaratması bekleniyor.

Fenerbahçe’de Transfer Çalışmaları

Fenerbahçe yönetimi, Şampiyonlar Ligi elemeleri öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Ali Koç yönetimindeki sarı-lacivertli ekip, orta saha bölgesini güçlendirmek için Lazar Samardzic’i transfer etmek istiyor. İtalyan Calciomercato’da yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin Samardzic için resmi teklif yaptığı belirtiliyor. Lazio ve Juventus'un da oyuncuyu istediği, ancak Udinese’nin 25 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği kaydedildi.

22 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Samardzic, geçtiğimiz sezon İtalyan ekibinde oynadığı 34 maçta 6 gol atıp 2 asist yaptı. Transfermarkt’a göre piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösterilen Samardzic'in, kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

 

Fenerbahçe, gelecek sezon için hazırlıklarına devam ediyor. Trendyol Süper Lig’de şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasına kalmayı hedefleyen sarı-lacivertli takım, rutin sağlık testlerinin ardından laktat, kuvvet ve esneklik testlerinden geçti. Bu testlerin ardından takım, 24-29 Haziran tarihlerinde Topuk Yaylası'nda kamp yapacak ve kampın son gününde Mehmet Topal’ın teknik direktörlük yaptığı Romanya ekibi Petrolul Ploieşti ile hazırlık maçı oynayacak.

Akhisarlı bisikletçi kızlar Türkiye şampiyonu oldu Akhisarlı bisikletçi kızlar Türkiye şampiyonu oldu

Türkiye’deki kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra Fenerbahçe, Avusturya’nın Graz şehrinde kamp yapacak. Sarı-lacivertli ekip, ilk resmi maçına Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda İsviçre ekibi Lugano karşısında çıkacak. İlk maçlar 23 ve 24 Temmuz, rövanş karşılaşmaları ise 30 veya 31 Temmuz’da oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçını deplasmanda, rövanş maçını ise Kadıköy’de oynayacak. 

Kaynak: Haber Merkezi