Manisa’da hafta boyunca sıcaklıkların 24 derece ile 35 derece arasında değişmesi, rüzgar hızlarının ise 7 km/sa ile 16 km/sa arasında olacağı tahmin ediliyor. 27 Ağustos 2024 Salı Manisa hava durumu, gök gürültülü sağanak yağışlar ve parçalı bulutlu koşullarla değişkenlik gösterecek.

Özellikle hafta başında gökgürültülü sağanak yağışlar etkili olurken, haftanın ilerleyen günlerinde sıcaklık ve rüzgar hızlarının artacağı öngörülüyor.

Manisa Hava Durumu 27 Ağustos 2024 Salı

27 Ağustos 2024 Salı Manisa hava durumuna göre bu hafta boyunca sıcaklıklar 24 derece ile 35 derece arasında değişirken, rüzgar hızları 7 km/sa ile 16 km/sa arasında olacak. Gök gürültülü sağanak yağışlar ve parçalı bulutlu hava durumları bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre bazı günler ‘sıcak’ olarak kodlansa da en yüksek sıcaklıklar 35 dereceler olacak. 40 dereceleri gören Manisa’da yavaş yavaş havaların serinlemeye başladığını göreceğiz. Bununla birlikte güncel Manisa hava durumunu sizler için derledik!

27 Ağustos Salı: Gök gürültülü Sağanak Yağışlar

Bu Salı günü hava, gök gürültülü sağanak yağışlarla birlikte olacak. En düşük sıcaklık 24 derece, en yüksek sıcaklık ise 33 derece civarında seyredecek. Nem oranı yüzde 41 ile yüzde 72 arasında değişirken, rüzgar hızı 7 km/sa olacak.

28 Ağustos Çarşamba: Sıcak

Çarşamba günü sıcak bir hava bekleniyor. Sıcaklıklar 24 derece'den 35 derece'ye kadar çıkacak. Nem oranı yüzde 29 ile yüzde 79 arasında değişecek ve rüzgar hızı 13 km/sa olacak.

29 Ağustos Perşembe: Sıcak

Perşembe günü de benzer şekilde sıcak hava koşulları devam edecek. En düşük sıcaklık 24 derece, en yüksek sıcaklık 35 derece olacak. Nem oranı yüzde 29 ile yüzde 67 arasında değişecek. Rüzgar hızı ise 14 km/sa olarak tahmin ediliyor.

30 Ağustos Cuma: Sıcak

Cuma günü sıcak hava koşulları devam edecek. Sıcaklıklar 25 derece ile 35 derece arasında değişecek. Nem oranı yüzde 34 ile yüzde 68 arasında olacak ve rüzgar hızı 13 km/sa olacak.

31 Ağustos Cumartesi: Parçalı Bulutlu

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! SGK’dan ‘çift ödeme iadesi’ açıklaması Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! SGK’dan ‘çift ödeme iadesi’ açıklaması

Cumartesi günü hava parçalı bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 24 derece, en yüksek sıcaklık ise 34 derece olacak. Nem oranı yüzde 34 ile yüzde 83 arasında değişecek ve rüzgar hızı 16 km/sa olarak tahmin ediliyor.

 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK