Adana'nın Yüreğir ilçesinde, 30 yaşındaki Alpay Bozkurt, 3 yerinden vurularak hayatını kaybetti. Olayın şüphelisi olarak taksici arkadaşı H.S. (28) gözaltına alındı. Cinayetin, Bozkurt’un 3 bin TL borcunu ödememesi nedeniyle işlendiği öğrenildi.
Olay, önceki gün merkez Yüreğir ilçesinin Anadolu Mahallesi’nde meydana geldi. Sokakta hareketsiz yatan bir kişi gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yerde yatan kişinin kasığından, karnından ve kolundan tabanca ile vurulduğunu tespit etti. Yaralı şahsın Alpay Bozkurt olduğu belirlendi. Bozkurt, hastaneye kaldırılmasına rağmen hayatını kaybetti.
Katil Arkadaşı Çıktı
Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayeti aydınlatmak için araştırma başlattı. Yapılan incelemelerde, cinayetin şüphelisinin taksici H.S. olduğu tespit edildi.
Ekipler, şüphelinin adresine operasyon düzenleyerek H.S.'yi gözaltına aldı. Emniyette verdiği ifadesinde, 3 bin TL alacağını alamadığı için arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti. Şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.