Manisa Emniyeti, kentin huzuru ve asayişi noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda trafik denetimleri de aksatılmadan yapılıyor. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe trafik birimleri tarafından 10-16 Eylül tarihleri arasında yapılan uygulamalara ilişkin veriler paylaşıldı.

Manisa'da abartı Egzoz Denetimi: 2 Milyon TL Para Cezası

Manisa Valiliği aracılığıyla Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirmede, denetimlere 23 ekibin ve 48 personelin katıldığı bilgisi verildi. Denetimlerde, abartı egzoz ve yüksek ses çıkaran araçlar denetlendi.

Zonguldak’ta öğrenci evinde elektrikli battaniyeden yangın çıktı Zonguldak’ta öğrenci evinde elektrikli battaniyeden yangın çıktı

Verilen bilgide, 2 bin 269 aracın denetlendiği, kusurlu görülen 591 araca işlem yapıldığı ifade edildi. Karayolları Trafik Kanunu hükümleri gereğince, 19 araca abartı egzozdan, 57 araca yüksek sesten ve 515 araca da diğer kanun maddelerinden işlem yapılırken toplamda 2 milyon 7 bin 208 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca denetimlerde 141 araç da trafikten men edildi.

Yapılan bilgilendirmenin devamında, “Manisa halkının huzur ve güvenliği için Manisa Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir” denildi.

Muhabir: Özkan ÇELİK