Eski bakanlardan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner'i 31 Temmuz'da aralarında çıkan tartışma sonrası silahla rehin aldıktan sonra öldürmüştü. Bedirhan Şener hakkında çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol ve yurt dışı yasağı uygulanmıştı.

4586532

Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen ve nezarethanede adli tıp doktoru muayenesinden geçirilen Bedirhan Şener'in Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi'ne sevk edilerek, 3 hafta süreyle gözetim altına alınmasına karar verilmişti.

Vestel’i kurmuştu! Türkiye’nin en zengin adamı şimdi devlet hastanesinde! Vestel’i kurmuştu! Türkiye’nin en zengin adamı şimdi devlet hastanesinde!

Şener’in gözlem süresi bugün tamamlandı. Ancak hastane kesin kanaat raporu düzenlenmesi gözlem süresinin devam etmesi gerektiği bildirdi.

GÖZLEM SÜRESİ UZATILDI

Hastane, Şener'in 3 hafta daha gözlem süresinin uzatılmasını talep etti. Talebi değerlendiren Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği, Bedirhan Şener'in akıl hastası olup olmadığı ve davranışları üzerinde etkisini saptama konusunda kesin raporun düzenlenebilmesi için Şener'in gözlem süresinin 3 hafta daha uzatılmasına karar verdi.

Kaynak: İHA