Adana’da kız meselesinde kan aktı… Yeni sevgili ve eski sevgili randevulaşıp bıçaklarla kavga etti. Kavgada bir kişi 3 bıçak darbesiyle hayata gözlerini yumdu.

Olay, 19 Eylül 2024 tarihinde Seyhan ilçesine bağlı Fevzipaşa Mahallesi Ray Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, 20 yaşındaki İlknur G. ile 20 yaşındaki Berat Caner C. bir yıl önce ayrıldı. Aynı gün doğum günlerini kutlayan eski sevgililer, Berat Caner C.'nin İlknur G.'nin doğum günü için gittiği kafede karşılaştı. Berat, ayrılmalarının ardından barışma teklifinde bulundu, ancak İlknur bunu kabul etmedi.

Randevulaşıp Bıçaklı Kavga Ettiler

Kafenin çıkışında İlknur G.'nin mevcut sevgilisi Alper K. ile eski sevgilisi Berat Caner C. arasında bir tartışma başladı. Çevredekilerin araya girmesiyle kargaşa sona erdi. Ancak Alper K. ve Berat Caner C. daha sonra telefonla iletişim kurarak tekrar buluşmaya karar verdiler.

“Göğsüne 3 Bıçak Darbesi Aldı”

Buluşma için Ray Sokak'a gelen Berat Caner C., yanına arkadaşları Batuhan K., Aykut A., Mustafa ve Süleyman’ı alırken, Alper K. da sevgilisi İlknur G. ve arkadaşlarıyla birlikte olay yerine geldi.

Burada, iki grup arasında çıkan kavgada Batuhan K., göğsüne aldığı üç bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Yaralı, Berat Caner ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı, ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Sürücü Belgesi için son tarih belli oldu Sürücü Belgesi için son tarih belli oldu

Ekipler Kavgaya Karışan 12 Kişiyi Evlerinde Yakaladı

Olayın ardından Adana Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek kavgaya karışan 12 kişiyi evlerinde yakaladı.

Yapılan incelemede Alper K., Eren A. ve Enes Emre K.’nin bıçak kullandığı tespit edildi.

Kavganın sebepleri üzerine İlknur G., “Berat ile doğum günümüzü kutladığımız mekandan çıkarken karşılaştık ve tartıştık,” şeklinde ifade verdi. Alper K. ise, “Olayda bıçak kullanmadım, Berat'a sadece yumrukla vurdum” dedi.

Berat Caner C. ise, “Batuhan’ın kimin bıçaklandığını fark etmedim,” şeklinde konuştu.

Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden Alper K., Eren A., Enes Emre K., Tolga K. ve Necati K. tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA