Adana'nın Yüreğir ilçesinde meydana gelen olayda, Suriyeli bir ailenin kaldığı evde çıkan yangında 3 küçük çocuk yanarak hayatını kaybetti. Yangının, çocukların üşümemesi için yatağın altına konulan bir ısıtıcıdan kaynaklandığı belirtiliyor.

Manisa'da Görev Yapmıştı! Yenidoğan Çetesini Çökerten Savcıdan Mesaj Var Manisa'da Görev Yapmıştı! Yenidoğan Çetesini Çökerten Savcıdan Mesaj Var

Isıtıcı Aşırı Isındığı İçin Yangın Kısa Sürede Evi Sardı

19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan evde yangın, sabah saatlerinde başladı. Baba işe gitmek üzere evden ayrıldıktan sonra, anne ve çocuklar uyurken yangın çıktı. Isıtıcının aşırı ısınması sonucu çıktığı düşünülen yangın kısa sürede evi sardı.

1, 4 ve 6 Yaşlarındaki 3 Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu

Komşular durumu fark ederek itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmeyi başarsa da 1, 4 ve 6 yaşlarındaki 3 çocuğun cansız bedenlerine ulaşıldı. Anne yangın sırasında evden kaçarak kurtulmayı başardı.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Isıtıcı Görüntülendi

Adana'da yatağın altına konulan ısıtıcıdan çıkan yangında ölen 3 çocuğun kimlikleri belli oldu. Yanan evin içerisi ve 1 yaşındaki bebeğin öldüğü kundak ile yangına sebep olan ısıtıcı görüntülendi.

Kimlikleri Belli Oldu

Yapılan incelemede çocuklardan 2'sinin kız olduğu öğrenildi. Çocukların isimlerinin ise Hüseyin Hüseyin (6), Şam Hüseyin (3) ve Şahad Hüseyin (1) olduğu belirlendi. Yapılan incelemenin ardından cenazeler otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İHA