İstanbul Ataşehir’de 27 Nisan 2023 tarihinde yaşanan bıçaklı kavga sonucunda bir kişinin ölümüne neden olan Serkan S., Anadolu Adalet Sarayı'nda görülen karar duruşmasında 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Duruşma sonrasında müşteki tarafının zılgıt çekmesi üzerine sanık tarafı sinirlenerek saldırıda bulundu. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olayın geçmişi, Ataşehir'de Helin S.ve eşi Serkan S. arasında yaşanan bir tartışmaya dayanıyor. Tartışma sırasında Helin S., akrabaları Mehmet ve Şerife Kalkan’ı çağırdı. Olay yerine gelen Mehmet ve Şerife Kalkan, çocukları Gernas ve Ç. Kalkan ile birlikte Serkan S. ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Serkan S.’nin elindeki bıçak, oğlu Ç. Kalkan’ın babasını geri çekmesi üzerine Gernas K.’ye saplandı. Gernas K.’ye kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Zılgıt Çekilince Ortalık Karıştı

Kartal Anadolu Adalet Sarayı'nda görülen davanın karar duruşmasında, Serkan Sülüktekin 'Kasten Öldürme' suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kararın açıklanmasının ardından müşteki tarafı zılgıt çekerek kutlama yaparken, sanık tarafı buna sinirlenerek saldırıya geçti. Adliye güvenlik güçleri ve polis ekipleri kavgaya müdahale etti ve taraflar güçlükle yatıştırıldı.

Kavgaya karışan taraflar birbirinden şikayetçi olmazken, yaşanan gergin anlar vatandaşların cep telefonuyla kaydedildi. Olayın ardından adliyede güvenlik önlemleri artırıldı.

Müge Anlı’da 18 yıllık cinayet açığa çıkıyor! Anneyi oğlu mu öldürdü? Müge Anlı’da 18 yıllık cinayet açığa çıkıyor! Anneyi oğlu mu öldürdü?

Kaynak: İHA