Temmuz, burçlar için olumlu olaylara tanıklık edilen bir ay oldu. Venüs’ün olumlu açılarda bulunduğu bu ayda ilişkiler daha süt liman ilerledi diyebiliriz. 15 Temmuz’da gerçekleşen Mars ve Uranüs kavuşumu biraz ortalığı karıştırsa da 21 Temmuz’da yaşanan Oğlak burcundaki dolunay ağustostan önce işlerini bitirmek isteyenlere uygun bir ortam sundu.

Temmuzun sonuna geldiğimiz şu günlerde ise ağustos ayında meydana gelebilecek olayları derlememizin zamanıdır diye düşünüyoruz. Gelin birlikte Ağustos 2024 burç yorumlarına bakalım!

Ağustos 2024 Koç Burcu

Koç-2

Ağustos burç yorumlarını incelemeye Koç burcundan başlayalım. Ağustos ayı, Koç burçlarının çok yoğun olduğu ve bu yoğunluk nedeniyle zorlanacakları bir zaman dilimi olacak. Ancak bu yoğunluk güzel şeyleri de beraberinde getirecek. İşiniz başınızdan aşkın durumdayken aynı zamanda neleri başarabileceğinizi göreceksiniz. Ayrıca ileride karşılaşacağınız diğer yoğunluklara da hazırlık yapmış olacaksınız.

Koç burçları için 14 Ağustos-16 Ağustos arası zorlu geçebilir. Bu dönemin zorlu geçmesinde yakın çevrenizden insanların etkisi olabilir. 22 Ağustos’ta ise çalıştığınız ortamda huzursuzluklar çıkabilir.

5 Ağustos’ta meydana gelecek Merkür gerilemesi, iş ve günlük hayattaki işler konusunda sizde kafa karışıklığı yaşatabilir. Bu kafa karışıklığı sonucunda hayat planınızda bazı değişikliklere gidebilirsiniz.

Ağustos 2024 Boğa Burcu

Boğa-2

Sevgili Boğa burçları, bu ay kendinizi çok yorgun hissedebilirsiniz. Yaptığınız iyilikler size yorgunluk olarak dönebilir. Bu nedenle her konuda olduğu gibi sizinle ilgili olmayan konularda da sınırınızı bilmeniz gereken bir aya giriş yapıyorsunuz.

Gezegeniniz Venüs, 4 Ağustos-29 Ağustos günleri arasında Başak burcundan geçecek. Bunun sonucunda sanatsal çalışmalarınıza ağırlık verebilirsiniz. Ancak bu günlerde Venüs engellerle karşılaşabilir. Çünkü Mars ve Satürn bu tarihler arasında Venüs’e karşıt açıdalar. Bu doğrultuda 16 Ağustos civarında kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Bu baskı genellikle yakın çevrenizden gelebilir.

5 Ağustos’ta Merkür retro hareketine başlayacağı için programlarınızda düzenlemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu konuda inat etmeyin ve yeniliklere açık olun.

19 Ağustos’ta yaşanacak Kova dolunayı sizin için önem arz edebilir. Bu tarihte kendinizi profesyonel olarak göstermeye çalışabilirsiniz. Bu çalışmalar sırasında daha büyük fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirirken etrafınızdaki seslere kulak tıkayın ve kendi bildiğiniz yoldan şaşmayın.

Ağustos 2024 İkizler Burcu

Ikizler-1

Kafası karışık ikizler burçlarının bu ay kafalarının daha da karışacağını söyleyebiliriz. Ağustos ayında farklı duygular yaşayabilirsiniz. Ve bu duygular sonucunda kendinizi sıkışmış şekilde bulabilirsiniz. Bu hislerle boğuşurken zorluklarla cesurca savaşmalısınız.

Sebebi fark etmeksizin ağustos ayında kendinizi bir savaşın ortasında bulacaksınız. Ancak savaştığınızı kimseye belli etmek istemeyeceksiniz. 14 Ağustos’ta Mars ve Jüpiter burcunuzda kavuşum yapacak. 16 Ağustos’ta ise Mars, Satürn ile kare açı oluşturacak. Bu doğrultuda kendinizi kanıtlamanızla ilgili telaşa düşebilirsiniz. Ayrıca otoriteleri memnun etmek için üzerinizde baskı hissedebilirsiniz.

Bütün bu olumsuz durumlar ders almanız için imkan sağlayabilir. Bu olaylar size kötü hissettirse de planlarınız konusunda düzeltme yapmanıza yardımcı olabilir.

Didem Soydan'ın ayaklarını öpüp, ayakkabısından içki içtiler Didem Soydan'ın ayaklarını öpüp, ayakkabısından içki içtiler

Merkür, Mars-Jüpiter kavuşumunun kesinleştiği 14 Ağustos’ta Aslan burcuna dönecek. Bu durum sizi sıkıntılarınız konusunda alternatif yollar aramaya itebilir. Yani sıkıntılar sonucunda kırılmak yerine bu sıkıntılardan değişip gelişerek çıkabilirsiniz.

Ağustos 2024 Yengeç Burcu

Yengeç-1

Ağustos 2024 burç yorumlarına Yengeç burcu ile devam edelim. Sevgili Yengeçler, bu ay kendinizi yolunuzu kaybetmiş şekilde bulabilirsiniz. Venüs, Mars, Jüpiter ve Satürn, ağustos ayında sizi bir sıkışıklığa sokabilir. Bu sıkışıklar nedeniyle kendinizi varoluşsal sancı yaşarken bulabilirsiniz. Ayrıca bu duygulara belirsizlik hissi de eklenebilir. Ancak tabii ki hepsi geçecek!

Ağustos ayında aklınız cüzdanınızda kalabilir. 4 Ağustos’ta Aslan burcunda yaşanacak Yeni Ay, sizin için finans konularında yeni bir döngü başlatacak. Ayrıca geri hareket eden Merkür, 14 Ağustos-28 Ağustos tarihleri arasında tamamlayacak. Böylece önemli işlemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bazı varlıklar el değiştirebilir ve farklı hesaplar arasında para transferi yaşanabilir. Bu hesaplar siz ve yakınlarınızın hesapları olabilir.

19 Ağustos’ta oluşacak Kova Dolunayı, karşı karşıya kaldığınız işlemlerin sonuçlanacağını gösteriyor. Bu tarih sonunda yaptığınız bir anlaşma bitebilir ya da bir şey kaybedebilirsiniz. Yine de kendinize olan güveniniz sonucunda bu olumsuz olaylardan zarar görmeden çıkabilirsiniz.

Ağustos 2024 Aslan Burcu

Aslan-2

Aslan burçları, ağustos ayı sizin için yeniden doğuş dönemi olacak. Merkür’ün geri hareketleri 14 Ağustos-28 Ağustos tarihleri arasında yaşanacak ve bu hareketin sonları Aslan burcunda olacak. Bu olay sonucunda eski hikayeleri unutup yeni hikayeler peşinde koşabilirsiniz.

18 Ağustos ve 19 Ağustos tarihlerinde Merkü’de ve Kova burcunda bir Dolunay yaşanacak. Bu tarihler dahiliğinizin en çok farkında olduğunuz dönemler olacak. Ayrıca bu tarihlerde iş birliği yapmaya hazır olun. Bazı ortaklıklar gündeme gelebilir. Merkür 28 Ağustos’ta doğrudan harekete geçtiğinde bu ortaklıkların devamı konusunda net bilgilere kavuşacaksınız.

Ağustos ayının gergin havası sizi de vurabilir. Siz bu baskıyı daha çok iş alanında hissedebilirsiniz. Bu dönemde herkesin yükseldiğini sizin ise yerinizde saydığınızı düşünebilirsiniz. Ancak bu hislere kapılıp kendinizi daha da dibe çekmeyin. Aksine sizi motive edecek ortamlar ve sohbetlere katılarak alanınızda ilerleme konusunda adımlar atabilirsiniz!

Ağustos 2024 Başak Burcu

Başak-1

Ağustos 2024 burç yorumlarında şimdi sıra Başaklarda. Sevgili Başak burçları, ağustos kendinizden şüphe etme ayı olacak. Çok da haksız değilsiniz! Bu ay, kendinizi sorgulayıp bilinmeyene teslim olacaksınız. Öz eleştiri yapacak ve bu eleştiriler sonucunda geçmişte kaybettiklerinize kavuşacaksınız.

Ağustosta Venüs Başak burcuna geçecek, ayrıca 5 Ağustos'ta Merkür de aynı burçta geri hareket etmeye başlayacak. Bu durum sonucunda kabul ettiğiniz roller ve istedikleriniz arasında kalabilirsiniz. Bu ayda hissedeceğiniz huzursuzluğun sebebi takdir edilmeme duygunuz olabilir. Bu duygu sizi incitse de kendinizi bulma noktasında size yardımcı olacak.

Merkür 14 Ağustos’ta Aslan burcuna dönecek ve 19 Ağustos’ta Kova burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu tarihlerde tıkanıklık hissiniz artabilir. Ancak bu hissiniz sayesinde duygusal olarak bir dinlenme yaşayabilirsiniz.

Ağustos 2024 Terazi Burcu

Terazi-1

Sevgili Terazi burçları, bu ay yaşayacağınız rahatsızlıklar size yol gösterici olacak. Eğer bu birkaç hafta boyunca yaşayacağınız sıkıntılara katlanırsanız önünüz açık.

Ağustos ayında yaptığınız bazı planlarla ilgili gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Bunlar akademik ya da tatil planlarınız olabilir. Bu planlardaki sorunlarla uğraşırken sağlığınızdan olabilirsiniz. Lütfen kendinizi yormayın ve akışına bırakmayı deneyin. 4 Ağustos’ta Venüs Başak burcuna geçtiğinde sağlığınızı ön plana alabilirsiniz ve daha sağlıklı bir beslenme sistemi oluşturabilirsiniz.

Sağlıklı beslenme sonucunda sizi zorlayacak olaylara karşı hazırlıklı olabilirsiniz. Bu ay hissedeceğiniz ruhsal ve fiziksel rahatsızlıklarla sağlıklı beslemeniz sayesinde kolaylıkla savaşabilirsiniz. 16 Ağustos’ta Mars ve Satürn arasında meydana gelen kare açı, bu rahatsızlık hissinizi en üst düzeye çıkarabilir. Bazı planlarınızın iptal olduğuna şahit olabilirsiniz. Ancak Venüs, 29 Ağustos'ta Terazi burcuna geçtiğinde kendinizi daha iyi bir ortamda bulacaksınız.

Ağustos 2024 Akrep Burcu

Akrep-1

Ağustos ayında Akrep burcu olarak kendinizi finansal açıdan engeller aşmaya çalışırken bulabilirsiniz. Ayrıca bulunduğunuz grupta ek görevler almak için çaba gösterebilirsiniz. Ancak bulunduğunuz grupta yaşanan huzursuzluk ortamı sizi kötü etkileyebilir. Bu grup hem iş ortamı hem de sosyal çevre olarak düşünülebilir.

Ağustos ayında karşılaştığınız bazı zorluklar sizi yıldırmasın. Bu zorluklar sayesinde bazı konularda güncellemeye gideceksiniz. Böylelikle sizi hataya sürükleyen şeylerden vazgeçip sizi olumlu anlamda etkileyen olgulara başvuracaksınız.

14 Ağustos ve 19 Ağustos arasında yaşadığınız huzursuzluklar üst seviyeye çıkabilir. Bu tarihlerde Merkür kariyer evinize geri dönecek. Böylelikle beklenmedik gelişmelere açık olmalısınız. Kariyer konusunda alacağınız kararlar sizi ve çevrenizi etkileyebilir. Bu alanda meydana gelen değişiklikler bazı planlarınızı iptal etmenize neden olabilir.

Ağustos 2024 Yay Burcu

Yay-1

Sevgili Yaylar, bu ay ailesel ve kişisel problemlerinizle uğraşabilirsiniz. Kişisel problemleriniz ve profesyonel hayatınız arasında meydana gelecek gerilimler sizi biraz yorabilir. Eğer bir ilişki içindeyseniz partnerinizin bu ay büyük bir başarıya imza atabilir ve sizi yanında isteyebilir. Bu isteği gerçekleştirmemeniz büyük sorunlara yol açabilir.

Ağustos ayında sizi yolunuzdan şaşırtacak kişilerle uğraşabilirsiniz. Bu insanlarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakabilirsiniz. Çünkü onları ciddiye almak hedeflerinize ulaşma konusunda sizi sekteye uğratabilir.  Bu olumsuz kişilerle daha çok 14 Ağustos ve 22 Ağustos tarihlerinde karşılaşabilirsiniz. Ayrıca 16 Ağustos’ta yaşanan Mars-Satürn karesi nedeniyle hanenizde sorunlar yaşayabilirsiniz.

Ağustos 2024 Oğlak Burcu

Oğlak-3

Ağustos ayında tatil planlarınız olabilir ancak bu tatil pek istediğiniz gibi geçmeyebilir. Tatilde yaşayacağınız sıkıntılara rağmen keyif alma konusunda kendinizi zorlayacaksınız. Ancak bu zorlama sizi sağlığınızdan edebilir. Ve zamanınızı boşa harcamanıza neden olabilir. Ayrıca iş hayatınızda yaşadığınız problemler de bu yorgunluğunuzu üst seviyelere çıkarabilir. Yani bu ay sizi epey yoracak!

Merkür, 5 Ağustos-14 Ağustos tarihlerinde seyahat ve eğitim alanınızda geri gidecek. Bu durum sonucunda eğitim alanındaki planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. 16 Ağustos’taki Mars-Satürn karesi nedeniyle işinizde bir duraksama yaşayabilirsiniz. Böylece bir huzursuzluğa kapılabilir, tükenmişlik hissedebilirsiniz. Bu sorunlarla başa çıkmak için meditasyon yapabilirsiniz.

Ağustos 2024 Kova Burcu

Kova-1

Sevgili Kova burçları, ağustos ayı sizin için finansal krizlerin yaşanacağı bir dönem olacak. Venüs ve Satürn, para evlerinizde karşıt açıda olacak. Ayrıca Merkür, 5 Ağustos-28 Ağustos tarihleri arasında ilişki evinizde geri hareket edecek. Bu ay, yaptığınız anlaşmaların maddeleri tekrar gündeme gelebilir. Ve bu gündeme gelme durumu daha büyük sorunlara yol açabilir. Bu konuda sakin kalmalı ve en doğru yolu bulmaya çalışmalısınız.

19 Ağustos’ta yaşanacak Kova Dolunayı, hayatınızda büyük değişikliklere yol açabilir. Bu tarihlerde farkındalığınız artabilir. Ayrıca 16 Ağustos’taki Mars-Satürn karesi nedeniyle hayatınızda bulunan ve işe yaramayan şeylerden kurtulma kararı alabilirsiniz.

Ağustos 2024 Balık Burcu

Balık-2

Ağustos ayı, ortak bir karar alma konusunda sorun çıkardığınız bir zaman dilimi olacak. Bu durum ilişkilerinizde sorun yaşamanıza neden olabilir.

Bu ay, evinizdeki tadilatlarla ya da taşınmayla uğraşabilirsiniz. Bu nedenle sosyal ilişkilerinizin en aza indiği bir döneme giriyorsunuz. Eğer bir ilişki içindeyseniz ağustos ayında ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle destek alma konusunda partnerinizden istediğinizi alamayabilirsiniz.

14 Ağustos-16 Ağustos tarihleri arasında sıkıntılarınız zirveyi bulabilir. Ancak bu sorunların kalıcı olduğunu düşünmeyin. 22 Ağustos civarlarında hayatınız rayına girmeye başlayabilir. Bütün bu sorunlarla uğraşmamak için ay başında meydana gelen sorunlarda daha yapıcı davranabilirsiniz.

Evet, Ağustos 2024 burç yorumlarına birlikte baktık. Hepinize iyi bir ay geçirmenizi diliyoruz!

Muhabir: Özkan Çelik