Türk futbol dünyasının önde gelen yorumcularından Ahmet Çakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Beyaz TV'nin uzun süredir yorumculuğunu yapan Çakar, program arkadaşlarından Ertem Şener'in kanaldan ayrıldığını duyurdu.

Fenerbahçe’den Skandal Harekete Doğal Tepki: Milli Takıma Sporcu Göndermeyeceğiz! Fenerbahçe’den Skandal Harekete Doğal Tepki: Milli Takıma Sporcu Göndermeyeceğiz!

Çakar, paylaşımında, "Ertem Şener’in Beyaz TV’den ayrılma olayı beni çok üzdü. Tüm gücümle kanalda kalması için uğraşacağım" ifadelerine yer verdi.

Ahmet Çakar'ın duyurusu, Beyaz TV izleyicileri ve futbolseverler arasında da büyük merak uyandırdı. Şener’in bu konudaki sessizliği dikkat çekerken, konuyla ilgili resmi bir açıklama yapıp yapmayacağı henüz bilinmiyor.

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Ahmet Çakar da bir başka istifa kararıyla dikkat çekmişti. 'Sansürsüz Futbol' adlı YouTube kanalından ve Radyo Gol’den istifa eden Çakar, bu kararı sosyal medya hesabından duyurdu. Çakar, "MeritKing.news isimli yasa dışı bahis sitesinin reklamını yapan bu platformlardan ayrılmak zorunda kaldım. Galatasaray'ı bu sitenin reklamını yaptığı için eleştirirken, aynı reklamı radyosunda yayınlayan bir kurumda çalışmak benim etik ilkelerime aykırıydı" açıklamasını yapmıştı. 

Kaynak: Haber Merkezi