Türkiye’de 14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimde AK Parti’den milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Mimar Fisun Kumbaracı, ramazan ayı olmasına rağmen yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor.
Yediden yetmişe hemen her kesimle buluşmak amacıyla sürekli mesai halinde olan AK Partili Kumbaracı’nın son durağı Manisa Özel Huzurevi Vakfı oldu. Huzurevinin sakinleriyle bir araya gelen ve onlarla sohbet eden Kumbaracı’ya huzurevi sakinleri de büyük ilgi gösterdi.
Huzurevi sakinleri, Kumbaracı’ya çıktığı yolda başarı dilerken, önümüzdeki Ramazan Bayramı için de çay sohbetine davet etti.
Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Kumbaracı, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada “Büyüklerimiz, geçmişten geleceğe uzanan köprülerimiz ve bizim değerlilerimiz. Yaşlılar Haftasında ziyaret edemediğimiz büyüklerimizi ziyaret etme fırsatı bulduk ve onlarla hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Ziyaretimizden mutlu oldular. Onlar mutlu olunca biz daha çok mutlu olduk” dedi.
AK Parti Kadın Kolları başkanlığını yürüttüğü dönemde, milletvekilliği için yola çıkmadan önce de bu tür etkinliklerin sürekli içinde yer aldığını ifade eden Kumbaracı, toplumun her kesimine hitap etmenin önemine değindi. Özkan ÇELİK