Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akhisar ilçesi Atatürk Mahallesi’nde inşa edilen Akhisar İtfaiye Amirliği hizmet binasının açılışı yapıldı. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Gölmarmara Belediye Başkanı Cem Aykan, Gördes Belediye Başkanı İbrahim Büke, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü yönetimi, CHP il, ilçe, kadın ve gençlik kolları örgütleri, itfaiye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Sendikalardan saldırıya uğrayan müdüre destek çığ gibi büyüyor Sendikalardan saldırıya uğrayan müdüre destek çığ gibi büyüyor

Konuşmaların ardından Başkan Zeyrek, protokol üyeleri ve açılışa katılan Manisalılarla birlikte Akhisar İtfaiye Amirliğinin açılış kurdelesini kesti. Daha sonra itfaiye amirliğinde incelemeler yapılırken, amirliğe Turgutlu ilçesinde yangın çıktığı ihbarı ulaştı. Bunun üzerine takviye olarak bölgeye hareket etmek için hızla hazırlık yapan itfaiye ekipleri, yeni hizmet binasında gelen ilk ihbara müdahalede bulunmak üzere olay yerine hareket etti.

Kaynak: Haber Merkezi