Üç dönem Akhisar Belediye Başkanlığı’nı üstlenen ardından da AK Parti Manisa İl Başkanlığı’nı üstlenen Salih Hızlı’nın oğlu ile Akcin ailesinin kızı Ceren’in düğününde nikahı CHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek kıyarken genç çiftlerin şahitliklerini ise 17 kişi üstlendi. İstanbul yolu üzerinde bulunan bir düğün salonunda gerçekleşen Ceren ve Mustafa Mert Hızlı çiftinin nikah törenine siyaset-bürokrat ve iş dünyası ile davetli topluluğu katılım sağladı.

HIZLI ÇİFTİNİN MUTLULUĞUNA 17 KİŞİDEN GÜR SESLE  ‘EVET’

Zülfiye-Mehmet Emin Akcin çifti ve Nergiz-Salih Hızlı çiftinin evlatları Ceren ve Mustafa Mert Hızlı’nın mutlu gününe katılanlarla tek tek yakından ilgilendi. Nikah töreninin gerçekleştiği düğün salonuna davetli topluluğun tempolu alkışları arasında giren Ceren ve Mustafa Mert Hızlı çiftinin nikah şahitleri de uzun süre konuşulacak isimlerden oluştu.

CHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in kıydığı Ceren ve Mustafa Mert çiftinin nikahının şahitliklerini üstlenen 17 kişinin arasında Manisa Valisi Enver Ünlü ile Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti Milletvekilleri Murat Baybatur ve Tamer Akkal yer aldı.

CHP’li Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Başkan yardımcısı Ali Kuyumcu, Cumhur ittifakının tüm üyelerinin katıldığı nikahta Ceren ve Mustafa Mert Hızlı çiftini sevenleri de yalnız bırakmadı.

GÖZLER ONLARI ARADI

Harita güncellendi… Bu kez deprem değil… Manisa da ‘Tehlikeli’ iller arasında! Harita güncellendi… Bu kez deprem değil… Manisa da ‘Tehlikeli’ iller arasında!

AK Parti Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç’ın nikaha katılamadığı düğünde Adalet Bakanlığı bünyesinde görevini yürüten Ceren ile İnşaat Mühendisi Mustafa Mert Hızlı gece süresince bir an olsun yerlerinde oturmadı.

Baba Salih Hızlı da düğüne katılan ve şehir dışında olmaları nedeniyle çiçek yollayanlara teşekkürlerini iletti.

Muhabir: Ahmet ÜNSAL