Manisa'nın Alaşehir ilçesinde gerçekleştirilen "Çeşitli Üzüm Festivali" kapsamında sevilen sanatçı Özlem Özdil sahne aldı.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen "Çeşitli Üzüm Festivali," bölgenin zengin üzüm çeşitlerini tanıtmak amacıyla Yeşilyurt Mahallesi'nde başladı. 4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştiren Çeşitli Üzüm Festivali’nin son gününde de yerel esnafların kurduğu stantlarla renklenen festivalde yerel ürünlerin tanıtımı yapıldı.

Alaşehir’de Festival: Özlem Özdil Konser Verdi

Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı üzüm çeşidi bakımından zengin olan Yeşilyurt Mahallesinde düzenlenen Çeşitli Üzüm Festivali kapsamında konser veren Özlem Özdil yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalarak Alaşehirlilere güzel anlar yaşattı.

Cinsel istismara uğrayan Sıla bebek ilaçlara tepki vermiyor! Cinsel istismara uğrayan Sıla bebek ilaçlara tepki vermiyor!

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Manisa Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği yaparak, DOĞ-SAN-PA sahibi Mehmet Doğan sponsorluğunda etkinlik düzenledik. Amacımız dünyaca ünlü Sultaniye üzümün tanıtımının yanı sıra Sultaniyeye alternatif çeşit üzümlerimizi de tanıtmak." Dedi

 Belediye Başkanları Sahnede Oynadı

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve geceye katılan misafir çevre ilçe belediye başkanları Özlem Özdil'in türkülerine eşlik ederek, sahneye çıkıp oyun oynamaları geceye ayrı bir renk kattı.

Havai fişek gösterilerinin de yapıldığı gecede daha önce belde belediyesi olan ve büyükşehir statüsüne geçtikten sonra mahalle statüsüne geçen Yeşilyurt Mahallesi'nde geçmiş dönemde belediye başkanlığı yapmış başkanlara plaket verildi. 

Kaynak: İHA