Elazığ’da Kültür Park’ta henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başlayan iki kişi, kısa sürede kavgaya tutuştu. Kavgaya tanık olan vatandaşlar duruma müdahale etti.

Olay, Elazığ'ın en kalabalık yerlerinden biri olan Kültür Park'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki şahıs park içinde tartışmaya başladı. Tartışma büyüyerek tekme ve yumruklarla devam eden kavgaya dönüştü. Dikkat çeken detay ise kavgaya katılanlardan birinin elinin alçıda olmasına rağmen büyük bir şiddetle saldırmaya devam etmesiydi.

Manisa’daki cinayette yeni detaylar… Üzüm bağında öldürülmüş! Manisa’daki cinayette yeni detaylar… Üzüm bağında öldürülmüş!

Ringi aratmayan kavgayı ayırmaya çalışan bir kadın başarılı olamayınca, olaya oradan geçen vatandaşlar müdahale etti. Kavga anları çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Kavgaya karışan iki şahıs vatandaşların müdahalesiyle ayrılırken, olayın görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kavganın sebebi henüz bilinmezken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA