Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesinde ünlü isimlere özel hediyeler gönderdiği bu dönemde, şarkıcı Ece Seçkin de Ali Koç'un kendisine gönderdiği formayı ve mektubu sosyal medya hesabından paylaştı. Ece Seçkin’in paylaşımı, taraftarlar arasında büyük ilgi gördü.

Ali Koç’tan Ece Seçkin’e Mektup

Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesinde, kulübün tanıtımına katkıda bulunması amacıyla ünlü isimlere gönderdiği hediyeler arasında Ece Seçkin'e özel bir yer ayrıldı. Başkan Ali Koç, şarkıcıya kulübün yeni sezon formalarını ve kişisel bir mektubu hediye etti.

Ece Seçkin, aldığı hediyeleri sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı ve Ali Koç’a teşekkürlerini iletti. Seçkin, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Ali Koç’a bu anlamlı mektubundan ve forma hediyesinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu sezon bu formayla takımımı hiç yalnız bırakmayıp sık sık Kadıköy’de olacağım. Salı günü Kadıköy’de olayım o halde.”

Taraftar 'Biz De İsteriz' Diyor

Ece Seçkin’in sosyal medya paylaşımı, taraftarlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Paylaşımın altına yapılan yorumlar arasında esprili bir şekilde “bizde forma isteriz” gibi yorumlar öne çıktı.

Fenerbahçe, 30 Temmuz Salı günü saat 20.00’de İsviçre temsilcisi Lugano ile Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme rövanş maçında karşılaşacak. İlk maçta İsviçre’de oynanan mücadelede temsilcimiz, rakibini 4-3 mağlup etmişti.

Manisa Futbol Kulübü yemekte bir araya geldi Manisa Futbol Kulübü yemekte bir araya geldi

Kaynak: Haber Merkezi