Yumurtada ‘Son tüketim tarihi’ kalkıyor mu? Yetkili isimden çarpıcı açıklamalar! Yumurtada ‘Son tüketim tarihi’ kalkıyor mu? Yetkili isimden çarpıcı açıklamalar!

Altın piyasasındaki hareketlilik hız kesmeden devam ediyor. Finans Analisti İslam Memiş, altın fiyatlarının geleceği hakkında yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. Memiş, altın yatırımı yapanlara "satmayın" tavsiyesinde bulunarak, altının önümüzdeki dönem için rekor seviyelere ulaşacağını öngördü.

Gram altın ve ons altını değerlendiren İslam Memiş, yılın geri kalanında altın fiyatlarının yükseleceğini belirtti. Memiş, gram altın için 2450 TL - 2550 TL seviyelerini işaret ederek, haziran ayında düşüşte olan gram altının temmuz ayında yeniden yükselişe geçtiğini hatırlattı. Altın tarafında her ay yeni rekor beklediğini söyleyen Memiş, haziran ayında 2420 TL seviyelerine kadar yükseldiğini ve bugün itibariyle 2520 TL'yi test ettiğini vurguladı.

İslam Memiş, gram altının ağustos ayında 2600 TL'ye yükselmesini ve yıl sonunda 3000 TL - 3500 TL seviyelerine ulaşmasını beklediğini belirtti. Elinde altın bulunduran yatırımcıların, ihtiyaçları olmadığı sürece altınlarını bozdurmamaları gerektiğini söyledi. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini belirten Memiş, yatırımcılara bu dönemde sabırlı olmalarını tavsiye etti.

Kaynak: Haber Merkezi