Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, geleneksel hale gelen “17. Altın Üzüm ve Kültür Festivali” bu yıl 16-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek

İlçenin en önemli tarımsal ürünü olan üzümün tanıtımı ve geniş kitlelere duyurulması amacıyla düzenlenen Altın Üzüm ve Kültür Festivali’nin programı da açıklandı. Festival, renkli etkinliklerle dolu dolu geçecek.

Yunusemre’de konser vardı… Muradiyeliler coşkuyu yaşadı Yunusemre’de konser vardı… Muradiyeliler coşkuyu yaşadı

Festivalin ilk günü, 17 Eylül Salı kortej yürüyüşüyle başlayacak. Saruhanlı İş Bankası önünde gerçekleştirilecek resmi açılış töreninin ardından festival alanında alışveriş stantları kurulacak. Festivalin ilk gününde çocuklar için özel olarak 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı’nda şenlik ve eğlence düzenlenecek.

Festival boyunca, alışveriş sergi stantları, kuru üzüm yarışması, lunapark ve konserler gibi çeşitli etkinliklerle katılımcılar keyifli zaman geçirecek.

ÜNLÜ İSİMLER FESTİVALDE SAHNE ALACAK

Festivalin en heyecan verici anları ise ünlü sanatçıların konserleriyle yaşanacak. 20 Eylül Cuma günü sevilen sanatçı Bilal Sonses sahne alacak. Ardından 21 Eylül Cumartesi günü genç şarkıcı Ece Mumay, hayranlarıyla buluşacak. 22 Eylül Pazar günü ise ünlü rapçi Sefo Saruhanlılı müzikseverlerle bir araya gelecek.

Saruhanlı Belediyesi’nin düzenlediği 17. Altın Üzüm ve Kültür Festivali, hem yerel kültürü yaşatacak hem de katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak.

Kaynak: Haber merkezi