Antalya’nın Kumluca İlçesi’nde 22 yaşındaki Halil İbrahim Öksüz’den (22) 3 gündür haber alınamıyor. Gencin, Whatsapp grubunda yaptığı veda ile birlikte bir peçeteye doğum tarihini ve kaybolduğu günü ölüm tarihi olarak yazdığı, “Mezar taşımı yaptırmayın” notunu bıraktı. Ailesi, gencin hayatından endişe ediyor.

WhatsApp’tan Grup Kurup Helallik İstemiş

Halil İbrahim Öksüz, en son Cumartesi gecesi Antalya'da yaşayan babasının yanındayken annesinin evine gitmişti. Gencin marketten çıkarken güvenlik kameralarına yansıyan son görüntüsünden sonra kendisinden bir daha haber alınamadı.

Şok iddia: Bluetooth kulaklık kulağında patlayınca kalıcı duyma kaybı yaşadı! Şok iddia: Bluetooth kulaklık kulağında patlayınca kalıcı duyma kaybı yaşadı!

Annesi Özlem Öksüz, oğlu için “O gün sabah işe gittim, markete girip çıkmış. Abisi kapıyı açtıktan sonra tekrar yatmış. Ondan sonra evden çıkmış gitmiş. Kız kardeşim beni arayıp haber verince bilgim oldu. Grup kurmuş ve ‘Hakkınızı helal edin. Her şey için özür dilerim’ mesajı yazmış” dedi.

Ailesi, Halil İbrahim’in intihar etme ihtimalinden korktuklarını dile getirerek, yetkililerden bir an önce bulunmasını istiyor.

Emniyet yetkilileri, kayıp genç için yapılan çalışmalarda otobüs terminalindeki kameraların da incelendiğini ve Antalya il merkezinde de arama yapıldığını belirtti. Ancak gencin telefon sinyali Muratpaşa’da tespit edildiği için yeni sinyal takibi yapılacağı bilgisi verildi. Ailesi, hala Halil İbrahim’den haber bekliyor.

Kaynak: İHA