Antalya'nın Kepez ilçesinde, düğünden dönen bir minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada ortalık adeta savaş alanına döndü. Minibüsten fırlayan yolcuların yola savrulduğu kazada 22 kişi yaralandı.

Olay, gece saat 00.15 sularında Muammer Aksoy ve Adnan Kahveci caddelerinin kesiştiği noktada meydana geldi.

Kaza, Ahmet E. (48) yönetimindeki minibüs ile Gökhan G.'nin kullandığı Audi marka aracın kavşak sisteminde çarpışmasıyla gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle minibüs ters döndü ve araçtaki yolcular camlardan dışarı fırladı. Kazayı gören mahalle sakinleri, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. Çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Kazada yaralananlar, çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Narin Güran Cinayetinde Yeni Rapor Ortaya Çıktı! 14 Kuzeninde Yeni Bulgular… Narin Güran Cinayetinde Yeni Rapor Ortaya Çıktı! 14 Kuzeninde Yeni Bulgular…

Kazaya tanıklık eden Süleyman Birlik, çok sayıda yaralıya yardım etmekte zorlandıklarını belirtti. Özellikle çocukların ağır yaralandığını ifade eden Birlik, “Evde otururken arabaların çarpışmasından sonra insanların fırladığını gördüm. Yaralılara yardım ederken hangisine müdahale edeceğimizi şaşırdık. Yaralılar kan içinde ve ağır durumdaydı” dedi.

“Yeterli Tedbir Alınmıyor”

Mahalle sakinleri, kazanın yaşandığı kavşakta sürekli kazaların olduğunu ve yetkililerin yeterli tedbir almadığını dile getirdi. Daha önce yaşanan kazalarda hayatını kaybeden gençlerin olduğunu belirten mahalle halkı, acilen trafik ışığı ve hız kesici kasis gibi önlemlerin alınmasını talep etti. Kazada can kaybı yaşanmaması büyük bir şans olarak değerlendirildi, ancak yaralıların durumu endişe verici.

A W302815 06

  

Kaynak: İHA