Real Madrid'in genç Türk yıldızı Arda Güler, Carlo Ancelotti yönetiminde beklediği süreyi alamaması nedeniyle İngiltere’ye transfer olma ihtimaliyle gündeme geldi. El Nacional'e göre, Liverpool'un Arda için ciddi bir teklif hazırlığında olduğu belirtiliyor. Liverpool’un, özellikle Mohamed Salah’ın takımdan ayrılması durumunda Arda Güler’i kadrosuna katmak istediği ve bu transfer için 70 milyon euro ödemeye hazır olduğu iddia ediliyor.

El Clasico'da Forma Şansı Bulamaması Eleştirildi
Geçtiğimiz gün oynanan El Clasico’da Real Madrid’in Barcelona karşısında aldığı mağlubiyetin ardından Ancelotti'nin Arda'ya süre vermemesi İspanyol basınında eleştirildi. Arda Güler'in bu sezon sadece 292 dakika oynayabilmesi ve 11 maçta süre almasına rağmen beklenen performansını gösterememesi, İspanyol ve Türk taraftarlar arasında hayal kırıklığı yarattı.

Yıldızspor 45 FK sezona hızlı girdi! Yıldızspor 45 FK sezona hızlı girdi!

Liverpool'da Yeni Yıldız Olabilir
İngiltere'de futbol otoriteleri, Liverpool’un Arda Güler'i gelecekte Salah’ın yerini doldurabilecek bir isim olarak gördüğünü ifade ediyor. Liverpool'da başarılı bir çıkış yakalaması beklenen Arda'nın, Ancelotti'nin tercihleri nedeniyle Real Madrid'den ayrılmaya sıcak baktığı söyleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi