Ünlü oyuncu Vural Çelik, 51 yaşında hayatını kaybetti. Avrupa Yakası dizisinde "Kubilay" karakteriyle ve Seksenler dizisinde "Niyazi" karateriyle tanınan Çelik’in ani vefatı sanat dünyasında derin üzüntü yarattı. Çelik’in ölüm haberi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven tarafından duyuruldu.

Miss Universe Türkiye birincisi Ayliz Duman’dan estetik iddialarına fotoğraflı yanıt! Miss Universe Türkiye birincisi Ayliz Duman’dan estetik iddialarına fotoğraflı yanıt!

Range Rover'ım, yatım, katım, villam olurdu

Çelik’in vefatının ardından, sosyal medyada 2 gün önce paylaştığı bir video dikkat çekti. Videoda sık sık hastanelere gitmek zorunda kaldığını dile getiren Çelik, esprili bir dille "Ah, şu hastanelere geldiğim kadar dizi bölümü çekseydim, şimdiye kadar Range Rover'ım, yatım, katım, villam olurdu" şeklinde konuşmuştu. Bu sözleri, sosyal medyada geniş yankı buldu.

3 günlük dünyada yaşıyoruz

Vural Çelik, bir yıl önce yaptığı bir başka açıklamada ise yaşamın geçici olduğunu hatırlatmış ve "3 günlük dünyada yaşıyoruz. Hepimiz hata yapmış olabiliriz. Önemli olan o kötü duyguları bırakıp önümüze bakmak" ifadelerini kullanmıştı. Çelik'in bu sözleri, vefatının ardından yeniden gündeme geldi.

Kaynak: Haber Merkezi