Aydın’ın Köşk ilçesine bağlı Akçaköy yakınlarında acı bir kaza yaşandı…Kum kamyonunun altında kalan anneanne ve torunu hayatını kaybetti  

Kaza, Akçaköy Mahallesi Ilıdağ-Başçayır Mahalleleri bağlantı yolunda saat 14.00 sıralarında gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, Halkköy Mevkii yakınlarında bulunan bir kum ocağından kum taşıyan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 EBK 636 plakalı kamyon, Akçaköy Mahallesi’nden Ilıdağ Mahallesi istikametine giden İ.D. yönetimindeki motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savrulurken, Ayşe Dülmenci ve 5 yaşındaki torunu Ferdi Serinkan, kamyonun altında kaldı.

Düğün Yolunda Yaşamlarını Yitirdiler

Kazanın, Ayşe D. ve torunu F.S. komşu köydeki bir düğüne gitmek üzere yola çıktıkları sırada gerçekleştiği öğrenildi. Bu acı olay, aile yakınları ve komşular arasında büyük bir üzüntüye neden oldu.

17 yaşındaki genci hayattan koparan kaza kamerada! 17 yaşındaki genci hayattan koparan kaza kamerada!

Anneanne Olay Yerinde, Torun İse Hastaneye Kaldırılırken Yaşamını Yitirdi

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ayşe D. olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Torun F.S. ise hastaneye kaldırılırken yaşamını yitirdi.

Olay sonrası, bölgedeki kum ocağından taşıma işlemi yapan kamyonların tehlikeli sürüşleri ve yolda oluşturduğu hasarların sürekli tepki çektiği biliniyor. Kazanın ardından tüm kamyonların bölgeden ayrılması dikkat çekti.

Cumhuriyet Savcılığı, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA