Kızını öldürdüğünü canlı yayında itiraf etti: ‘Kızım yüzüme tükürdü, onu öldürdüm’ Kızını öldürdüğünü canlı yayında itiraf etti: ‘Kızım yüzüme tükürdü, onu öldürdüm’

Çeyrek asırdan uzun bir süre önce hayata veda eden ünlü Bulgar medyum Baba Vanga, kehanetleriyle halen büyük ilgi uyandırıyor. Çocukluk döneminde görme yetisini kaybetmesine rağmen geleceği öngörme yeteneğiyle dünya çapında ün kazanan Vanga, 11 Eylül saldırıları gibi pek çok önemli olayı tahmin etmişti.

2025 YILINI İŞARET ETTİ

"Balkanların Nostradamus'u" olarak bilinen Baba Vanga, 1996 yılında vefat etmeden önce dünyanın 5079 yılında sona ereceğini öngörmüştü. Bu tarih uzak bir geleceği işaret etse de Vanga, çöküşün 2025 yılında başlayacağını iddia etti.

 Vanga'ya göre, 2025 yılında Avrupa'da kıtanın nüfusunda "büyük bir azalmaya" neden olacak büyük bir çatışma yaşanacak.

Baba Vanga'nın kehanetleri, birçok kişi tarafından merakla takip ediliyor. Özellikle 2025 yılına dair öngörüsü, hem Avrupa'da hem de dünya genelinde büyük bir endişe ve merak uyandırmış durumda. Tüm gözler, Vanga'nın bu korkunç kehanetinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini görmek için 2025 yılına çevrildi.

Kaynak: Manisa Kulis Haber