Artan kredi faizleri karşısında bankalar, yeni müşterilerini çekmek amacıyla sıfır faizli kredi kampanyalarını genişletiyor. 50 bin TL’ye kadar sunulan bu krediler, yeni müşteri olan vatandaşlara çeşitli vade seçenekleriyle sunuluyor. Peki, sıfır faizli kredi kampanyasının detayları ve başvuru şartları neler?


 

Faizsiz Kredi Veren Bankalar

Bankalar, ekonomik şartların zorlaştığı bu dönemde nakit ihtiyacı olan yeni müşteriler için cazip faizsiz kredi kampanyaları başlattı. Sıfır faizli olarak sunulan bu krediler, bazı bankalarda 50 bin TL’ye kadar ulaşırken farklı vade seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Faizsiz Kredi Kampanyası Sunan Bankalar:

  • QNB Finansbank: Yeni müşterilere özel 6 ay vadeli 20 bin TL kredi ve 3 ay vadeli 25 bin TL nakit avans olmak üzere toplamda 45 bin TL sıfır faizli kredi sunuyor.

  • Enpara: 50 bin TL’ye kadar 6 ay vadeli, masrafsız ve faizsiz kredi imkanı ile yeni müşterilerini hedefliyor.

  • Akbank: Yeni müşterilere özel olarak 45 bin TL’lik sıfır faizli kredi sağlıyor. Bu kampanyada, 6 ay vadeli 20 bin TL kredi ve 3 ay vadeli 25 bin TL taksitli avans seçeneği bulunuyor.

  • Garanti BBVA: 45 bin TL’ye kadar olan sıfır faizli kredi kampanyasında 6 ay vadeli 20 bin TL kredi ve 3 ay vadeli 25 bin TL nakit avans fırsatı sunuyor.

  • Türkiye İş Bankası: 3 ay vadeli, 25 bin TL’ye kadar faizsiz nakit avans seçeneğini yeni müşterilerine sunuyor.

  • TEB: 6 ay vadeli 25 bin TL kredi ve 3 ay vadeli 25 bin TL nakit avans olmak üzere toplam 50 bin TL sıfır faizli kredi sağlıyor.

    Türkiye'den Gitti En Güçlü 100 İş İnsanından Biri Oldu Türkiye'den Gitti En Güçlü 100 İş İnsanından Biri Oldu
  • Denizbank: Yeni müşterilere 6 ay vadeli 10 bin TL kredi ve 3 ay vadeli 15 bin TL nakit avans ile toplamda 25 bin TL sıfır faizli kredi sunuyor.

Başvuru Şartları:
Bankaların sunduğu bu sıfır faizli kredi kampanyalarına başvurmanın temel şartı, yeni müşteri olunması. Ayrıca bankalar, kredi notu yüksek müşterilere öncelik tanırken düşük kredi notuna sahip olanlara özel faiz oranları uygulayabiliyor. Bu krediler için müşterinin Findeks kredi notuna göre değerlendirme yapılması da bir diğer kriter olarak öne çıkıyor.

Kaynak: Haber Merkezi