2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye - Çekya maçında ön plana çıkan Barış Alper Yılmaz’ın kim olduğu oldukça merak edilmektedir. Bu yazımızda sizlere Barış Alper Yılmaz nereli ve sevgilisi var mı gibi merak eden konulardan bahsedeceğiz. İşte Barış Alper Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

Barış Alper Yılmaz Nereli?

Barış Alper Yılmaz, 23 Mayıs 2000 tarihinde Rize’de dünyaya gelmiştir. Ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz aslen Rizelidir.

Barış Alper Yılmaz Kimdir?

Barış Alper Yılmaz nereli konusuna değindikten sonra biraz da hayatından bahsedelim. Barış Alper Yılmaz, 2000 yılında Rize’de dünyaya gözlerini açmıştır.

Futbol hayatına Rize İl Özel İdarespor altyapısında başlamıştır. 2017 yılında Ankara Demirspor'a transfer olan Barış Alper Yılmaz, 27 Eylül 2017 tarihinde Gölcükspor karşısında ilk maçına çıkmıştır. Ankara Demirspor’da genel olarak yedeklerde kaldığını söyleyebiliriz.

Fener’e yeni ‘wonderkid’ geliyor! Dünya yıldızı olacak! Wesley Teixeira Kimdir? Fener’e yeni ‘wonderkid’ geliyor! Dünya yıldızı olacak! Wesley Teixeira Kimdir?

Ankara Demirspor’dan sonrası Ankara Keçiörengücü'ne transfer olmuştur. 12 Eylül’de Boluspor karşısında Keçiören forması ile ilk maçına çıkmıştır. 2020 – 2021 sezonunu Ankara Keçiörengücü’nde 36 maça çıkıp 8 gole 5 asistlik performans göstererek tamamlamıştır.

Baris Alper Yilmaz Nereli 3

Barış Alper Yılmaz’ın Futbol Kariyeri

2021-2022 sezonunun başında Galatasaray'a transfer olmuştur. Galatasaray’a transfer olduktan sonra ilk defa Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde forma giymiştir.

Günümüzde Galatasaray’da forma giyen Türk milli futbolcu Barış Alper Yılmaz, futbol kariyeri boyunca daha çok sağ kanat pozisyonunda oynamıştır.

Barış Alper Yılmaz, Türkiye 21 Yaş Altı Milli Takımı ile 9 maça çıkmış ve 2 gol atmıştır.  Bu sezon Galatasaray forması ile 53 maça çıkan Barış Alper Yılmaz, maçlarda 7 gol 10 asist ile pek çok kişinin dikkatini çekmiştir.

Ayrıca EURO 2024 F Grubu üçüncü maçında Çekya’yı 2 – 1 yenen A Milli Takım’ın oyuncusu Barış Alper Yılmaz maçın oyuncusu seçilmiştir.

Barış Alper Yılmaz’ın oynadığı takımlar sırasıyla aşağıdaki gibidir:

  • Ankara Demirspor (2017-2020)
  • Ankara Keçiörengücü (2020-2021)
  • Galatasaray (2021-)

Barış Alper Yılmaz’ın milli takım kariyeri ise şu şekildedir:

  • Türkiye U-21 (2021-2022)
  • Türkiye (2021-)

Baris Alper Yilmaz Nereli 1

Barış Alper Yılmaz Kaç Yaşında?

Barış Alper Yılmaz, 23 Mayıs 2000 tarihinde Rize şehrinde dünyaya gelmiştir. 2000 yılında doğan Galatasaraylı Türk Milli futbolcu Barış Alper Yılmaz şu an 24 yaşındadır.

Barış Alper Yılmaz aynı zaman İkizler burcudur.

Barış Alper Yılmaz Boyu Kaç?

Barış Alper Yılmaz nereli diye araştıran kişiler ünlü futbolcunun boyunu da oldukça merak etmektedir.

202 1- 2022 sezonunun başında Galatasaray'a transfer olmasıyla ilk kez Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde forma giyen Barış Alper Yılmaz, 1.86 m boyunda 80 kg ağırlığındadır.

Barış Alper Yılmaz’ın Başarıları

Galatasaray’da forma giyen ünlü futbolcu Barış Alper futbol kariyerinde pek çok başarıya imza atmıştır.

Barış Alper Yılmaz’ın başarıları şu şekildedir:

  • Süper Lig: 2022-23, 2023-24
  • Türkiye Süper Kupası: 2023
  • Türkiye Fair Play Ödülü adaylığı (2024)
  • Galatasaray'da Yılın Erkek Sporcusu (2024)
  • 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Türkiye - Çekya maçın oyuncusu ödülü

Baris Alper Yilmaz Nereli 4

Barış Alper Yılmaz Ne Kadar Maaş Alıyor?

Futbolcuların aylık kazançları oldukça merak edilen konuların başında gelmektedir. Barış Alper Yılmaz’ın ne kadar maaş aldığı konusu kesin olarak bilinmemektedir.

Barış Alper Yılmaz ile ilgili çıkan haberlerde 4 milyon TL aldığı bu sezon maaşın 7 milyon olduğu ve gelecek sezon da 18 milyona ulaşacağı iddia edilmektedir.

Barış Alper Yılmaz Sevgilisi Kim?

Genç futbolcu Barış Alper Yılmaz nereli diye merak eden kişilerin merak ettikleri bir başka konu da aşk hayatıdır.

Barış Alper Yılmaz’ın aylar önce adı Yağmur Tanrısevsin ile anılmıştır. Magazin gündemini oldukça meşgul eden bu iddianın sonrasında asılsız olduğu ortaya çıkmıştır.

Barış Alper Yılmaz’ın isminin aşk iddialarına karıştığı bir diğer isim de ünlü oyuncu Melisa Döngel’di. Bu ikilinin aşk yaşadığı haberleri bir süre magazin gündemini meşgul etti. Bir süredir gözlerden uzak bir birliktelik yaşadığı iddia edilen bu çiftten herhangi bir yanıt gelmemiştir.

Melisa Döngel ve Barış Alper Yılmaz’ın birlikte olup olmadığı veya Barış Alper Yılmaz’ın kiminle birlikte olduğu ile ilgili kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Barış Alper Yılmaz’ın Sosyal Medya Hesabı Var mı?

Ünlü kişilerin hayatlarını merak eden kişiler genellikle bu isimlerin sosyal medya hesaplarını da araştırmaktadır. Barış Alper Yılmaz Instagram kullanan ünlü isimlerden birisidir. 1.5 milyon takipçisi bulunan Barış Alper Yılmaz’ın Instagram kullanıcı adı @barisalperyilmaz şeklindedir

Muhabir: Özkan Çelik