Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Kurban Bayramı boyunca 7 merkez ve 12 kırsal mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

Karaköy, Kuyualan, Topçuasım, Ayn-ı Ali, Karakoca, Gökçeler, Yukarıkayapınar, Aşağıkayapınar, Emlakdere, Gürle, Uzunburun, Şamar, Sarınasuhlar, Beydere, Bostanlar, Çamlıca, Mareşal Fevzi Çakmak, Atatürk, 50. Yıl ve Tevfikiye Mahallesi’ni gezen Başkan Semih Balaban, bir taraftan mahalle sakinlerinin bayramlarını kutlarken, bir taraftan ise taleplerini dinledi. Başkan Balaban ziyaretlerinde esnaf ve muhtarları da unutmayarak bayramlarını kutladı.

"Bayramda halkımız ile iç içe olmanın mutluluğunu yaşadık"

Başkan Balaban, “Kurban Bayramı'nda halkımız ile iç içe olmanın mutluluğunu yaşadık. Seçimlerden önce bir sözümüz vardı 'Halkan kopmadık ve kopmayacağız' diye. Bu nedenle her zaman halkımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Yunusemre Belediyesi olarak bayram süresince ilçe genelinde hizmetlerimizi arttırdık. Vatandaşlarımızın bayramı huzur içinde geçirmeleri için gece gündüz çalıştık. Ekiplerimizle birlikte sahada olup ihtiyaçları karşılamaya gayret gösterdik. Bu konuda mesai harcayan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Esra Erol'un programında “tek suçum güzel olmak" demişti... Son hali görenleri şaşırttı Esra Erol'un programında “tek suçum güzel olmak" demişti... Son hali görenleri şaşırttı

Muhabir: Özkan ÇELİK