Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (MESKOB) Başkanı Destan Bulgay, yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleriyle birlikte, esnafların çatı kuruluşu olan Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter’i ziyaret etti.

Ziyarete, MESOB Başkanvekili ve Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül ile MESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin de katıldı.

Ziyarette konuşan MESKOB Başkanı Destan Bulgay, kendilerini kabul eden MESOB Başkanı Hasan Geriter ve ekibine teşekkür etti. Bulgay, esnaf odaları ziyaretlerine Manisa’nın en büyük esnaf teşkilatının başkanı olan Hasan Geriter ile başladıklarını ifade etti.

"Sizler bizlere ilk hayırlı olsuna gelen başkanımızsınız. Bu nedenle iade-i ziyarete sizden başlamak istedik" diyen Bulgay, daha sonra diğer oda başkanlarını ziyaret edeceğini de kaydetti.

Bakan Yerlikaya açıkladı: TUSAŞ saldırısında üç şehidimiz var! Bakan Yerlikaya açıkladı: TUSAŞ saldırısında üç şehidimiz var!

MESOB Başkanı Hasan Geriter ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bulgay ve ekibini yeni görevleri dolayısıyla tebrik etti.

Geriter, "Kredi ve Kefalet Kooperatiflerimizin daha güçlü ve başarılı bir şekilde esnaf ve sanatkarımıza ekonomik yönden verecekleri destekler esnafımız için önemli bir faktördür. Bu nedenle yapmış olduğunuz çalışmalarda esnafımıza verdiğiniz desteklerden dolayı teşkilatımız adına sizlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi