Başkan Durbay, Nehir’in kendisi için ettiği duaların kendisine başarı getirdiğini belirterek, sosyal projelerle çocuklara ve kadınlara destek olmayı sürdüreceklerini ifade etti.
“Senin Dualarınla Ben Başkan Oldum”
Geçtiğimiz yıl Ahmet Bedevi Mahallesi ziyaretinde tanıştığı küçük Nehir, Başkan Durbay’a dua etmişti. Başkan Durbay, Nehir’e seçim sonrası davet ederek onu ve ailesini belediye binasında misafir etti. Ziyaret sırasında, Başkan Durbay, "Senin dualarınla ben başkan oldum, çok teşekkür ederim. Nehir ve ailesi bizim için çok değerli" dedi.
Yeni Projeler Geliyor
Başkan Durbay, çocuklara yönelik sosyal projelerle beraber kadınların eğitimi konusunda da çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, mahallelerde okuma yazma kursları açmayı ve büyük bir kreş kurmayı planladıklarını ifade etti. Başkan, kadınların sosyal hayata katılımını artırmak için çeşitli projeler geliştireceklerini söyledi.
Ziyaretin sonunda Nehir ve kardeşi Dicle’ye hediyeler vererek, minik misafirini uğurlayan Başkan Durbay, "Nehir, seninle tekrar görüşmek isterim" diyerek sıcak bir veda etti.