Çocuk okula nasıl hazırlanmalı? Uzmanından 10 öneri… Çocuk okula nasıl hazırlanmalı? Uzmanından 10 öneri…

Merakla beklenen bu bölüm için arama motorlarında araştırma yapanlar, "Ben Bu Cihana Sığmazam 49. bölüm full izle," "Ben Bu Cihana Sığmazam izle," "Ben Bu Cihana Sığmazam 49. bölüm izle" gibi sorgular yapıyor. Peki, 12 Aralık Salı günü yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın 49. bölümünde neler yaşandı? Bu bölümle ilgili tüm detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz.

Atv ekranlarının sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 12 Aralık Salı günü izleyicilere yeni maceralarla geldi. Heyecanla beklenen 49. bölümünde neler yaşandığı merak konusu. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam'ın 49. bölüm bilgileri...

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM'IN 49. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Cezayir, Gardaşov'un gelmesiyle biraz rahatlamıştır, çünkü ondan aldığı destekle ambargoyu delme planları yapmaktadır. Ancak Müfit ve Atakan, Gardaşov'u evinden alıp ona engel olmaya çalışırlar. Gardaşov'un Amerika'nın petrol ambargosunu delmesi nedeniyle onu tehlikeli bulan ve Cezayir'le işbirliği yapmasını istemeyen kardeşi, Gardaşov'u kabul etmez.

Bu sırada Cezayir, Gardaşov'dan kardeşini Amerika'ya teslim edenin Erman olduğunu öğrenir. Yani Gardaşov'un sadece Cezayir'e yardım etmek için gelmediği ortaya çıkar. Cezayir, Erman'la yüzleşmeden önce plansız bir şekilde Gardaşov'u Erman'la karşı karşıya gelmekten kaçınması konusunda uyarır. Ancak Gardaşov, uyarıları dikkate almaz ve durumu kontrolsüz bir şekilde karmaşık hale getirir.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi 49. Bölüm fragmanı izlemek için tıklayın

Yönetmen: Onur Tan

Senaryo: Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş

Oyuncular: Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem) ve Işıl Yücesoy (Gülendam)

Kaynak: Almıla Nur Berilğen