İletişim Başkanlığı’na bağlı olarak çalışan Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü, faaliyet gösterdiği büyükşehirlerdeki 28 şubesinin 13’ünü kapattı. Kapatılan şubelerden biri de Manisa olurken, Şube Müdürü İdris Cirit, veda turları kapsamında Manisa Olay Gazetesi ve www.manisakulishaber.com internet haber sitesine ziyarette bulundu.

Medi Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz, Manisa Olay Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Esra Kale ve www.manisakulishaber.com Yazı İşleri Müdürü Onur Yılmaz tarafından karşılanan BİK heyetinde Müdür Cirit’in yanı sıra kurum personelleri Mustafa Yolcu ve Tarık İlhan da yer aldı.

Manisa’da yaklaşık 3 yıldır görev yaptığını ifade eden Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü İdris Cirit, bu süre içerisinde gazetelerle ve gazetecilerle iyi ilişkiler içinde bulunduğunu ifade etti. Cirit, görev süresi boyunca gazetelerin haklarını korumak adına çalıştığını dile getirdi.

Gaziler onuruna resepsiyon düzenlendi Gaziler onuruna resepsiyon düzenlendi

Medi Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz da Cirit’e ziyareti için teşekkür ederken, ziyaret günün anısında hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Muhabir: Özkan ÇELİK