ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak, Nazlı Heptürk'ün yapımcılığını üstlendiği ve NGM (New Generation Media) tarafından üretilen Bir Gece Masalı dizisinin tanıtım fragmanları kısa sürede beğeni topladı. Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un başrollerini paylaştığı, Gürkan Uygun gibi tecrübeli oyuncuların yer aldığı Bir Gece Masalı dizisinin konusu, oyuncuları, nerede çekildiği merak ediliyor. Sizler için Bir Gece Masalı dizisi ile ilgili merak edilenleri derledik!

Bir Gece Masalı Dizisi Konusu

Bir Gece Masalı, Pamukkale'den İstanbul'a uzanan, komiser Mahir (Burak Deniz) ve Yörük kızı Canfeza (Su Burcu Yazgı Coşkun) arasındaki imkansız aşkı konu alıyor. Yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın üstlendiği ve Eda Tezcan'ın kaleme aldığı dizi, masalsı bir aşk hikayesini ve sürükleyici bir atmosferi ekranlara taşıyor.

Tanıtım fragmanları milyon izlenmelere ulaşan Bir Gece Masalı’nın önümüzdeki dönemde en çok izlenen diziler arasına gireceği tahmin ediliyor.

İlgili Haber: Su Burcu Yazgı Coşkun Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Bir Gece Masalı Dizisi Nerede Çekiliyor?

ATV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Bir Gece Masalı dizisi Denizli’nin Pamukkale ilçesi ve İstanbul’da çekildi.

Edinilen bilgilere göre Bir Gece Masalı dizisinin çekimlerinin geçtiğimiz Nisan ayında İstanbul’da başladı. İstanbul çekimlerinin sonrasında ise Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki sahneler için Denizli’ye ve ardından yeniden İstanbul’a dönüldü.

Bir Gece Masalı Oyuncuları

Bir Gece Masalı dizisinin geniş ve yetenekli oyuncu kadrosunda Gürkan Uygun, Mesut Akusta, Rüçhan Çalışkur ve Kenan Bal gibi önemli isimlerin yanı sıra Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun gibi genç isimler de bulunuyor. Dizinin yeni tanıtımı ve oyuncu kadrosu, izleyicilerin ilk bölüm için sabırsızlıkla beklemesine neden oldu.

İşte Bir Gece Masalı Oyuncu Kadrosu:

  1. Burak Deniz (Mahir Yılmaz): Şehit çocuğu, organize şube komiseri ve Urfalı bir karakter.
  2. Su Burcu Yazgı Coşkun (Canfeza Kilimci): Yörük beyi Kürşat Kilimci'nin kızı, güzeller güzeli bir karakter.
  3. Gürkan Uygun (Kürşat Kilimci): Denizli'nin zenginlerinden, iş adamı kimliğinin arkasında kanunsuz işler yapan biri.
  4. Mesut Akusta (Raşit Kara): Denizli organize şube başkomiseri, Mahir'in manevi amcası ve dostu.
  5. Eren Vurdem (Selim Allame): Aslen Adanalı, İstanbul'da illegal işlerle uğraşan bir adam; Canfeza'nın nişanlısı.
  6. İrem Altuğ (Sevde Yılmaz): Sıla'nın halası ve Yılmaz ailesinin küçük gelini.
  7. Ecem Çalhan (Sıla Haroğlu): Urfa'nın Haroğlu aşiretinin kızı, Mahir'in kuzeni Kemal'in nişanlısı.

Bir Gece Masalı Gerçek Hayattan Mı Uyarlandı?

Yönetmen Emre Kabakuşak ve senarist Eda Tezcan'ın işbirliğiyle ekrana gelen Bir Gece Masalı, gelen bilgilere göre gerçek hayattan uyarlanmadı.

Deha Dizisi Konusu Nedir? Nerede Çekiliyor? Show TV’nin Yeni Dizisinin Oyuncuları Kimler? Deha Dizisi Konusu Nedir? Nerede Çekiliyor? Show TV’nin Yeni Dizisinin Oyuncuları Kimler?

Tamamen kurgusal olan bu yapım, Pamukkale'nin büyüleyici atmosferinden İstanbul'un tarihi köşklerine uzanan masalsı bir hikaye anlatıyor.

Bir Gece Masalı Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Bir Gece Masalı dizisi 3 Eylül Salı günü ekranlara gelecek ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Bu nedenle, aşk hikayelerini merak eden ve diziyi kaçırmak istemeyen izleyicilerin 1. bölüm için ekran başında olması bekleniyor.

"Bir Gece Masalı," hem çekim mekanları hem de ilgi çekici konusu ile dikkat çekecek gibi görünüyor.

Yeni sezonda ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Bir Gece Masalı ile ilgili merak edilen soruların cevaplarını verdik!

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK