Manisa’da hava sıcaklığının rekor seviyelere ulaştığı şu günlerde bir su kesintisi şikayeti de Saruhanlı’dan geldi. Dilek Mahallesi’nde yaşayan bir vatandaş, yaklaşık 2 aydır sularının kesik olduğunu dile getirdi.   

WhatsApp ihbar hattımıza yazan mahalle sakini, 10 yaşındaki çocuğunun yeni kemik iliği nakli olduğunu ve sular olmadığı için çocuğuna hijyenik bir ortam sağlayamadığını belirterek duruma tepki gösterdi.

Sorunları ile ilgilenilmediğini söyleyen mahalle sakini, “Sular 2 aydır hiç akmıyor. 10 yaşında yeni kemik iliği nakli oldu. Hijyenik bir ortam gerekli. Sürekli duş alması gerekiyor, her yerin temiz olması gerekiyor. Ama evim kokuyor. Ben şu an hastalıkla olan savaşı yendim ama mutlu bile olamıyorum. Çocuğumu da alıp en üst kuruma gideceğim. Gerçekten bıktım. Geçen sene böyle bir sorun hiç yaşamadık. Her gün arıyorum ilgileneceğiz deniliyor. Ama hiçbir şekilde ilgilenilmiyor” dedi.

Mahalle sakini sözlerine şöyle devam etti: “1 gün değil 2 gün değil. 2 aydır su yok yeter artık. Manisa’da suyu 1 TL yapacaklarına gelsinler bizim rezilliğimizi görsünler. Kendim için değil ama kızım şuan risk taşıyor. Ona bir şey olursa sorumlusu Manisa Büyükşehir. Her yere şikayet ederim.”

Esra Erol'un programında “tek suçum güzel olmak" demişti... Son hali görenleri şaşırttı Esra Erol'un programında “tek suçum güzel olmak" demişti... Son hali görenleri şaşırttı

Kaynak: Haber Merkezi