2024 Avrupa Şampiyonası’nda grubu 2. sırada bitiren millilerimiz, son 16 turunda Avusturya ile mücadele edecek. Almanya’da Leipzig Stadı’nda oynanacak karşılaşma TSİ 22.00’de başlayacak. Avusturya'da tek gündem Türkiye'nin maça olan yüksek motivasyonu ve intikam arzusuyla sahaya çıkacak olması.

Millilerimizin kritik mücadelesi için nefesler tutulmuşken, Avusturya basını karşılaşmaya dair dikkat çekici manşetler atmaya başladı. Koha.de, "Türkiye'nin ekstra motivasyonu var, finali hayal ediyorlar" başlığıyla, millilerimizin 6-1’lik mağlubiyeti hatırlatarak söylediği intikam sözlerini aktardı.

Avusturya basınından Loala1 ise "Türkiye, Avusturya düellosuna çok hevesli. Bu maçı bekliyorlar. Rangnick'in Son 16 Turu'ndaki rakibi, 6-1'lik yenilginin telafisini etmeye heves duyuyor," ifadelerini kullandı. Haberde, Türk Milli Takımı'nın en genç oyuncuları Bertuğ Yıldırım ve Ahmetcan Kaplan'ın dahi mart ayındaki maçın intikamını alma konusunda istekli olduğu vurgulandı. Ahmetcan Kaplan, maçı geçmeleri halinde en az yarı finale kalacaklarına inandığını belirtti.

Samet’in cezası nedeniyle Ajaxlı Ahmetcan Kaplan’ın sahada olması bekleniyor. Türklerin özgüven eksikliği olmadığı ve Almanya'daki maçta her şeyin mümkün olabileceğini düşündükleri belirtiliyor. Mart ayında oynanan karşılaşma, motivasyon kaynağından fazlası olmuş durumda.

Yunusemreli judocular uluslararası turnuvada üç altın madalya kazandı Yunusemreli judocular uluslararası turnuvada üç altın madalya kazandı

Kaptan Hakan Çalhanoğlu'ndan en genç futbolcuya kadar herkes, intikam arzusuyla sahaya çıkacaklarını dile getiriyor.

 

Kaynak: Haber Merkezi