Oyunculuk ve modellik yapan Birand Tunca, son zamanlarda kullanıcılar tarafından merakla araştırılıyor. Genç ve yetenekli oyuncu Birand Tunca kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Merak edilen detaylar aşağıda…

Birand Tunca Kimdir?

Birand Tunca ismi son dönemlerin merakla araştırılan genç ve yetenekli bir oyuncudur. Aynı zamanda modellikle de ilgilenen Birand Tunca genç yaşlarda oyunculuk kariyerine başlayan Birand Tunca, Diriliş Ertuğrul dizisiyle ilk olarak gündeme oturdu. Kısa sürede oyunculuk kariyerinde başarılı olan Birand Tunca adından söz ettirmeye devam ediyor.

Damat kız isteme ve nişana gelemedi: İnşallah düğüne gelir Damat kız isteme ve nişana gelemedi: İnşallah düğüne gelir

Birand Tunca Nereli?

Lise yıllarında oyunculuk ve modellikle ilgilenmeye başlayan Biran Tunca, 5 Ekim 1990 tarihinde İstanbul'da doğdu. Birand Tunca eğitim ve oyunculuk kariyerine de İstanbul’da devam etti.

Birand Tunca Kaç Yaşında?

Ekim 1990 yılında dünyaya gelen oyuncu Birand Tunca, 2024 yılı itibariyle 34 yaşındadır. Genç oyuncunun burcu ise terazi… Birand Tunca’nın terazi burcunun özellikleri olan sanata yatkın olma, hoşgörü, inatçılık gibi özellikleri taşıdığı öne sürülüyor.

Biran Tunca’nın Sevgilisi Kayla Manukyan Kimdir?

Kayla Manukyan, dizi ve sinema sektöründe kostüm asistanı olarak tanınan başarılı bir stilisttir. Çağlar Ertuğrul ile olan ilişkisiyle de gündeme gelen Manukyan, hem moda hem de psikoloji alanındaki eğitimiyle dikkat çekiyor.

Moda ve stil dünyasında adından söz ettiren Kayla Manukyan, son dönemde oyuncu Çağlar Ertuğrul ile olan ilişkisiyle sosyal medyada gündeme geldi.

Birand Tunca’nın Oynadığı Diziler ve Filmler

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarında tiyatro eğitimi alan Birand Tunca oyunculuk kariyerine Diriliş Ertuğrul dizisindeki rolüyle ilk kez sahneye çıktı. 2016 yılında Aşk Laftan Anlamaz dizisindeki rolüyle dikkat çekti. Romantik komedi dizisi Erkenci Kuş'ta Emre karakterini canlandırarak oyunculuk kariyerine hızlı bir giriş yaptı.

Yer aldığı diziler:

  • Kavak Yelleri – Ramazan (2008)
  • Diriliş: Ertuğrul – Bisol (2014)
  • Yunus Emre (2015-2016)
  • Aşk Laftan Anlamaz - Emre (2016-2017)
  • Mehmetçik Kut’ül Amare (2018)
  • Erkenci Kuş – Emre Divit (2018-2019)
  • Aşk Ölüversin Gari – Güney (2021)
  • Ayazın Sonu Güneş – Ayaz (2024)

Kaynak: Haber merkezi