İsrail'den Siber Saldırı: Binlerce Kişi Yaralandı İsrail'den Siber Saldırı: Binlerce Kişi Yaralandı

Yaşanan komik bir olay, adeta bir dizi senaryosunu andırdı. Sosyal medyada yayımlanan görüntülerde, bir adamın karısını aldattığını öğrenmesi ve sevgilinin üçüncü kattan kaçma çabası gözler önüne serildi. 

Olay, bir apartman binasının üçüncü katındaki balkonda başladı. Koca, karısına "Bu gömlek kim?" diye bağırırken, kadın sinirle gömleği aşağıdaki kalabalığa fırlattı. Kavgaları sürerken, bir adamın pencere kenarında ortaya çıkmasıyla işler iyice karıştı. Gömleksiz ve öfkeli olan bu adam, hızla düğümlenmiş tişörtlerden yapılmış bir halatı pencerenin dışına sarkıttı ve inmeye başladı.

Aşağıdaki kalabalık, adamı alaycı bir şekilde izlerken, kocasına "Cornudo!" (aldatılan adam) diye bağırdılar. Bir Hollywood ünlüsü gibi dikkat çeken adam, meraklı gözler altında halatla inmeye devam etti. Kalabalık, adamın atlamasını teşvik ederken, acil yardım ekipleri de olay yerine geldi.

Adam, yumuşak bir matın üzerine atladı ve kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı. Gösterişli bir şekilde parmak sallayarak hem kadına hem de kocasına hakaret etti ve kalabalığa bir el salladıktan sonra olay yerinden ayrıldı.


 

Kaynak: Haber Merkezi