‘Tahtalıköyü boyladı’ tabiri buradan mı geliyor? Köylülerden dikkat çeken iddia! ‘Tahtalıköyü boyladı’ tabiri buradan mı geliyor? Köylülerden dikkat çeken iddia!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde 27 yaşındaki bir kadın, tartışma sonrası apartmanın 6. katından atlayarak ağır yaralandı. Olay öncesinde çektiği videoda, "Kendimi atıyorum" dediği öğrenildi.

Olay, Bursa'nın Orhangazi ilçesi Camikebir Mahallesi Garaj Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda akşam saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, C.A. (27) eşiyle yaşadığı bir tartışmanın ardından 6. kattan kendini boşluğa bıraktı.

Düşen kadın, apartmanın altında bulunan bir manavın brandasına düşerek ağır yaralandı. Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşlar, durumu acil servise bildirdi. Olay yerine gelen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri, branda üzerinde yatan C.A.'ya ilk müdahaleyi yaptı. İtfaiye ekipleri, kadını branda üzerinde sedyeye alarak, güvenli bir şekilde aşağı indirdi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan C.A.'nın durumu kritik.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, C.A.'nın olay öncesinde çektiği ve "Kendimi atıyorum" ifadesini kullandığı bir video ortaya çıktı.

Kaynak: İHA