Bursa'da aniden bastıran fındık büyüklüğünde dolu, kent merkezinde hayatı durma noktasına getirdi. Şiddetli yağış ve dolu nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Trafik Durma Noktasına Geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarına rağmen doluya hazırlıksız yakalanan kent sakinleri, yoğun yağış karşısında metro istasyonlarına, iş yerlerine ve binaların altına sığındı. Trafikte olan sürücüler ise görüş mesafesinin düşmesi ve kayganlaşan yollar nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti, trafik neredeyse durma noktasına geldi.

Kentin birçok noktasında rögar kapaklarının yapraklarla tıkanması sonucu alt geçitler, İzmir ve Ankara Yolu gibi ana arterler su altında kaldı.

Taş, sopa ve bıçak… Çocukların kavgasına aileler karıştı: 1’i ağır 2 yaralı Taş, sopa ve bıçak… Çocukların kavgasına aileler karıştı: 1’i ağır 2 yaralı

Şiddetli yağışla birlikte özellikle kent merkezinde oluşan su baskınları, alt geçitlerde ve yollarda araçları durma noktasına getirdi. Vatandaşların yağış karşısında verdiği mücadele, kameralar tarafından anbean kaydedildi.

Kaynak: İHA